Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Hienele dodoniste au ieșit la atac! Numai prin solidaritate pentru unitate națională românească vom avea un viitor european!

 DECLARAŢIA CONSILIULUI UNIRII

CIMG6615Agenții imperialismului rusesc ce conduc, în Republica Moldova, entități politice talibane, gen gruparea socialistă dodonistă, a înaintat autorităţilor statului românesc de dincoace de Prut un ultimatum – în context electoral – privind denunţarea, pînă la 14 septembrie curent,  a Acordului   de Asociere cu UE, amenințând că, în caz contrar, „vor declara mobilizarea naţională a societăţii şi a unei serii de acţiuni”.

Consiliul Unirii, care a susţinut mereu integrarea europeană şi nord-atlantică a Republicii Moldova, prin integrare intraromânească intensă și consistentă, apreciază ultimatumul formulat de ”socialiştii” conduși de deputatul Igor Dodon,   drept un act de șantaj contra suveranităţii și a independenţei celui de-al doilea stat românesc, în vederea destabilizării societății și deturnării traseului ei european.

Ultimatumul este de natură teroristă. În estul Ucrainei, manifestaţiile politice şi cerinţele protestatarilor, pașnice la început, au degenerat în operaţiuni militare și într-un conflict sângeros, protestatarii „paşnici” devenind terorişti ”notorii”.

Într-o societate normală democrația înseamnă responsabilitate, disciplină şi respectarea întocmai a legilor de către toţi cetăţenii. Se vede că pe ”socialistul” rău rătăcit, încă deputat în Parlament, nu-l interesează viitorul copiilor şi nepoţilor noştri, nici soarta teritoriilor ocupate de armata rusă şi de forţele separatiste/teroriste, sprijinite de Kremlin, nici embargourile sau ameninţările – la adresa statului nostrum – din partea falsului ”frate mai mare”, Rusia, nici situaţia şcolilor cu predare în limba romană din zona nistreană ocupată, nici că, într-o bună zi, am putea fi atacaţi și noi de forţele militare ruse, cum au făcut-o împotriva ”fraţilor ucraineni”.

Nu poate fi vorba deo imprudenţă sau miopie a cetăţeanului Dodon, ci de o lucrătură pusă la cale din afară, pentru alinierea la Federaţia Rusă, prin deturnarea orientării noastre europene, ca să nu ne reîntregim cu Țara noastră, România.

Românii de bună-credință și alogenii loiali statului se întreabă unde erau mancurții proruși când sutele de mii de basarabeni, înrolați în Mişcarea de  Eliberare și de Renaştere Naţională, îngenuncheau în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru limba română, suveranitate şi libertate, pentru dreptul firesc de a-și decide – conform Declarației de Independență din 1991 – prezentul și viitorul, fără niciun amestec din afară? Cînd zeci de mii de patrioţi basarabeni  apărau teritoriile și identitatea națională în tranşeele şi pe platourile de luptă, în încăierările sângeroase de la Nistru?

Românii de bună-credință se întreabă unde erau acești trădători când pe 7 aprilie 2009 tinerii au manifestat, iar apoi au fost omorâţi şi torturaţi în numele libertății de a avea o națiune românească reîntregită?

Nu au nici un drept moral și politic nepăsătorii față de destinul tragic al basarabenilor, mediocritățile carieriste neintegrate, dar puse rău pe hoție, să ne dicteze ce să facem noi cu viața noastră.

Socialiştii dodonizați, străini societății românești, au avut destul timp să convingă Parlamentul că pretinsele și inexistentele uniuni vamale sau ruso-asiatice sunt un „rai” pentru toţi. Nu au făcut-o pentru că nu e posibil, de aceea, destabilizeazăsocietatea care îi respinge. La fel cum societatea îi respinge pe toți exponentii lui Rogozin – voroninii, formuzalii, mișinii, țurcanii, stepaniucii, șelinii, renații, garbuzo-perciunii – niciunul condamnat, în declarații politice, de către guvernanții proruși care, din umbră, i-au încurajat când aruncau cu pietre în marșurile unioniste.

Consiliul Unirii declară că lepădăturile antiromânești nu și-ar desfășura nici acum acțiunile antinaționale dacă cei ce se află la guvernare ar fi dorit să edifice, în acești ani, o societate cu adevărat liberă, în care să existe pluralism de opinii, să nu fie persecutat exponenții românismului și ai unionismului, să fie mai multă justiție independentă și mai puțină corupție. Aceste elemente prorusești sunt produsul guvernanților proruși și antiromâni, drapați cu frazeologie proeuropeană falsă. Puterea care se declară proeuropeană trebuie să spună clar cu cine este: cu râsurile politice antinaționale sau cu toți proeuropenii, în primul rând cu unioniștii, care sunt eurointegriști autentici.

Consiliul Unirii consideră că acţiunile elementelor promoldoveniste antinaționale au un singur scop: repetarea scenariilor periculoase ale Federației Ruse înCarabahul de Munte, Abhazia, Osetia de Sud, Crimeea, din estul Ucrainei.

Consiliul Unirii propune autorităţilor publice de la Chișinău următoarele:

1.    Pentru atentatele politice frecvente  la suveranitatea şi independenţa Republicii Moldova, falsificarea adevărului istoric, sprijinirea curentelor separatiste şi a intereselor agresorului imperialist rus, să fie scos Partidul Socialiştilor în afara legii, iar conducătorii acestuia să fie trași la răspundere penală. În caz contrar, vom crede că se dorește dodonizarea Puterii de la Chișinău

2.    Procuratura Generală, Serviciul de Informaţii şi Securitate, Ministerul Afacerilor Interne să informeze opinia publică – din interior și exterior – despre acţiunile clandestine ale grupării socialiste și altor grupări proruse antieuropene, desfășurate – conform chiar declarațiilor unor lideri ai partidelor parlamentare – pe mijloace financiare furnizate de patronii imperialiști din exterior.

3.    Autoritățile locale să interzică acțiunile preconizate de socialiști pentru 14 septembrie, iar Ministerul Afacerilor Externe – pe exemplul partenerilor europeni – să apliceinterdicţii artiştilor ruşi, invitaţi la protesteledirijate de Moscova, cum a fost, în mod condamnabil, pe 9 mai 2013 cu emisarul putinist Dmitri Rogozin, patronul prorușilor de aici, puși pe destabilizareasituaţiei, pe încurajarea regimului separatist-terorist de la Tiraspol, pe promovarea, în Republica Moldova, inclusiv prin interpreţi devotaţi regimului Putin, a politicii imperiale a Federaţiei Ruse, a scenariilor separatiste din Ucraina.

4.    Avertizarea, de către instituțiile de resort, a conducerii socialiștilor obraznici și agresiviau întrecut măsura prin activitatea lor antistatală și antinațională, prin atacurile politice contra pluralismului de opinii și contra adepților unionismului, în defavoarea intereselor și a viitorului românesc, european, al populației de dincoace de Prut.

5.    Îi îndemnăm pe factorii europeni, ce monitorizeaza democratic din Republica Moldova să nu manifeste un comportament părtinitor și să facă imagine electorală partidelor corupte de la guvernare, care, în loc să pună presa controlată de acestea în serviciul pluralismului politic, promovează pozițiile entităților proruse, antieuropene și antidemocratice, închizând spațiul mediatic pentru partidele cu adevărat proeuropene și proromânești, încercându-se, astfel, promovarea ideii false că integrarea europeană poate fi înfăptuită de către partidele care doresc o justiție controlată și care nu doresc reducerea corupției generalizate. Cu mici excepții, în Republica Moldova nu există presă liberă.

Consiliul Unirii, format din adevărați luptători pentru renaşterea și reîntregirea națională, care au apărat cu arma în mâini – integritatea şi frontierele teritoriale naționale – nu vor tolera „jocurile”periculoase ale socialiştilor şi vor mobiliza societatea să se opună – prin solidaritate și poziție civică – planurilor teroriste și separatiste de distrugere a viitorului european al națiunii române reîntregite. 

Atenţie, români din Basarabia și alogeni loiali acestora!

Mancurţii şi lepădăturile au ieșit, ca şi hienele, la atac.

Să fim  vigilenţi!

Să ne consolidăm în jurul Consiliului Unirii!

Numai prin solidaritate pentru unitate națională românească vom avea un viitor european!

 

4 septembrie 2014

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme