Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Membri ai Consiliului Unirii la Fabrika despre manipulările PCDA

Organizatorii protestelor din Piaţa Marii Adunări Naţionale manipulează masele şi îşi promovează interesele ascunse, inclusiv cele ale Federaţiei Ruse. Mai mult, singurul scop urmărit de către liderii Platformei “DA” este să obţină puterea.

De această părere sunt veteranii războiului de la Nistru şi susţinătorii ideii unirii Moldovei cu România.

Într-o conferinţă de presă, veteranii războiului de la Nistru şi unioniştii au declarat că sunt de partea oamenilor de rând, dar în niciun caz nu-i susţin pe organizatorii manifestaţiilor.

“În spatele Platformei DA nu stă sărăcia noastră. Stau interese ale unor oameni, ale unor ţări din jur. Nu o să mă mir dacă rădăcinile acestea duc până la tovarăşul Putin”, a spus scriitorul Andrei Strâmbeanu.

“Da, sunt de acord. Avem tâlhari şi hoţi printre parlamentari şi guvernanţi. Şi-a dat demisia Gaburici, chiar în fiecare lună să schimbăm Guvernul. Ei doresc pur şi simplu să ajungă la “treucă”, a declarat veteranul Ion Savin.

Participanţii la conflictul armat din 1992 mai spun că reprezentanţii Platformei “DA” promovează persoane care se dau drept veterani, dar care nu au luptat.

“Mişcarea de veterani este supusă iarăşi unui atac raider şi aceşti diletanţi vor cu mâinile veteranilor care au jurat credinţă patriei să comită acte ilegale”, a spus veteranul Ghenadie Cosovan.

“Fiecare veteran să fie verificat şi rog şi cer Ministerului de Interne, Procuratura Generală şi Anticorupţie să se implice în această situaţie. Pavlovschi ori cum îi spune, el s-a exprimat că veteranii sunt gata să pună mâna pe arme să împuşte şi să omoare oameni. Noi nu suntem pe astfel de poziţii”, a spus veteran al Războiului de la Nistru, Sergiu Tătaru.

Unul dintre liderii Platformei “Demnitate şi Adevăr” Stanislav Pavlovschi a ameninţat cu violenţe în cazul în care guvernarea nu va îndeplini revendicările protestatarilor.

Pe de altă parte, reprezentanţii mişcărilor unioniste din ţară susţin că singura soluţie pentru problemele invocate de protestatari este unirea cu România.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme