Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

MESAJ adresat dlui Iuliean HORNEȚ

Multstimate domnule Iuliean HORNEȚ,

Noi, Timotei Țurcanu și Vitalia Pavlicenco, coordonatori ai Consiliului Unirii, și Valeriu Cosarciuc, președintele Federației Naționale a Fermierilor din R.Moldova, după Conferința desfășurată pe 30 noiembrie 2022 la Chișinău și în urma discuțiilor avute cu Dvs. pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, ca și după ce am luat cunoștință de informațiile și materialele recomandate în domeniu, referitor la activitatea impresionantă pe care Dumneavoastră o desfășurați în cadrul companiei ”EcoHornet” și al Consiliului Național ”Renaștem România”, ne exprimăm profunda recunoștință pentru investigațiile și munca pe care le desfășurați și vă declarăm interesul nostru profund pentru promovarea acestor strategii și proiecte în cadrul României Re-întregite.

Totodată, vrem să vă aducem la cunoștință și viziunea noastră cu privire la posibila Re-unire a celor două maluri de Prut, pe care vi le expediem și pe care le publicăm pe site-ul Consiliului Unirii (www.consiliul-unirii.ro). Vom fi recunoscători să aflăm părerea Dvs., să primim propuneri și sugestii din partea Dvs., pentru că avem, toți împreună, același scop.

În domeniul ”Economiei Verzi”, cu referire, în special, la proiectul ”Eco Hornet”, suntem ferm convinși că acesta trebuie să devină nucleul securității energetice și al dezvoltării durabile a economiei României Re-unite.

Suntem dispuși să ne aducem și noi contribuția în acest domeniu, pe segmentul agriculturii ecologice, prin conceptul privind construcția solarelor bio-vegetale unicale.

Cu respect,

Vitalia Pavlicenco

Valeriu Cosarciuc

Timotei Țurcanu

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme