Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Actiunea-2012, sprijinita de membrii Consiliului Unirii, a organizat, la Botosani, o dezbatere publica “Unirea, un Ideal Reactivat”

Membrii Platformei Civice “Actiunea 2012” din Botosani au organizat, in cadrul Bibliotecii Municipale din Botosani si in colaborare cu aceasta, dezbaterea publica avind tema “Unirea – un Ideal  Reactivat”. La eveniment au participat si peste 35 de elevi din clasele a 7-a si a  8-a. Moderatorul evenimentului a fost prof.dr. Dan Prodan.

Organizatorii au prezentat date istorice relevante cu privire la istoria comuna a celor doua provincii romanesti, dar si situatia actuala existenta si caile necesare de a fi utilizate pentru schimbarea si anularea efectelor Pactului Ribbentrop-Molotov.

Evenimentul face parte din ciclul de campanii desfasurate in vederea cresterii gradului de cunoastere si  informare cu privire la necesitatea Unirii. Informarea corecta a noii generatii este extrem de importanta in contextul unei mediatizari excesive a unor evenimente ce nu fac decat sa degradeze conceptul de neam. De buna desfasurare a evenimentului s-au ocupat si membrii locali ai Consiliului Unirii.

Consiliul Unirii i-a invitat la dezbatere pe urmatorii membri inscrisi in Consiliul Unirii din Botosani: Iulian Moldovanu, Mircea Comaneci, Remus Tanasa, Paul-Mircea Iordache, Elena Condrei, Gica Manoli, Marcel Rimbu, Ovidiu Fecioru.

Tinem sa ii felicitam, pe aceasta cale, pe membrii activi ai Platformei Civice “Actiunea 2012 din Botosani”, implicarea lor fiind un exemplu demn de luat si de catre ceilalti.

Mai multă informaţie puteţi găsi accesînd acest link: http://www.vremunirea.ro/2012/04/platforma-civica-actiunea-2012-din-botosani-organizeaza-pe-4-aprilie-dezbaterea-publicaunirea-un-ideal-reactivat

Serviciul de presă al Consiliului Unirii

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme