Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Deputat roman al puterii: Sa dam foc Europei. E timpul sa ne unim cu R.Moldova.

Deputatul PSD Cătălin Croitoru a declarat, in dezbaterea “200 de ani de la primul rapt al Basarabiei de către Rusia”, că în problema Unirii Republicii Moldova cu România, nu este nevoie de mila Uniunii Europene.

Dezbaterea a avut loc in Parlamentul Romaniei si poate fi gasita pe www.privesc.eu .

Toate ziarele din Romania au preluat imediat stirea si a fost pusa pe prima pagina.

La conferinta desfasurata in cadrul Parlamentului Romaniei de catre Comisia pentru romanii de pretutindeni din Senatul Romaniei au participat si invitati din partea Consiliului Unirii, inclusiv Vitalia Pavlicenco, Anatolie Revenco, copresedinti ai Consiliului Unirii (RM), Mircea Popescu (SUA), Nicu Popa (SUA), Alexandru Budisteanu (Romania), Liviu Petrina (Romania), George Simion (Romania), Viorel Patrichi, ziarist (Romania), Alexandrin Moiseev (RM-Romania) si altii. Nu a lipsit Ambasadorul R.Moldova in Romania.

“Nu vom reuși unirea până când nu vom crea o masă critică de români, care să susțină acest lucru, – vom realiza acest lucru doar atunci când vom striga suficient de tare, când vom pune piciorul în prag. Trebuie să ne impunem dreptul, nu trebuie să așteptăm mila Uniunii Europene. Nu aș fi vrut să iau cuvântul la această dezbatere, pentru că nu aș  vrea să îi dăm foc Europei cu ceea ce am în suflet. Dar va trebui să îi dăm foc, pentru că nu trebuie să fim umili, e de datoria noastră să o facem, a declarat Croitoru.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme