Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Eurovision, ca sondaj. Cetăţenii RM au înţeles că sunt români şi vor Unirea cu România

Romanii din Basarabia au pus simbata seara nota dura sondajistilor de curte de la Chisinau. Suntem de acord cu cele scrise in articolul preluat si postat in continuare – ca votul la Eurovision din cele doua state romanesti confirma dorinta de Unire. Da, nu au votat la Eurovision pentru cintareti toti batrinii si batrinelele din Republica Moldova, insa intelectualii si oamenii activi au votat pt Romania, si nu pentru “babustile” rusoaice. Sub guvernarea comunistă, Televiziunea Moldovenească, în mod criminal, falsifica voturile date pentru cintaretii din Romania, punindu-le ca puncte pentru alte state. Fusese intentat şi un dosar penal, se pare, de Procuratura. Vitalia Pavlicenco

Astăzi am obţinut cea mai bună dovadă că cetăţenii Rep. Moldova au înţeles că sunt români şi că Vor Unirea cu România.

Sondajele întotdeauna sunt făcute ca să mintă sau să susţină  interesele anumitor grupuri. În privinţa Unirii celor două state româneşti cam toate sondajele erau aranjate în aşa fel încât să arate că nu s-ar dori Unirea.

Iată că acum e oficial. Atât România, cât şi Rep. Moldova, vor Unirea. Dovada cea mai clară o reprezintă voturile de la Eurovision. Nu s-a votat deloc pe criterii de calitate muzicală, ci doar pe criterii de afinitate naţională. Or, România a dat maximum de voturi către Rep. Moldova, iar Rep. Moldova a dat maximum de voturi către România.

Interesant este că Rep. Moldova nu a mai dat în top 3 puncte Rusiei, ceea ce înseamnă deja o polarizare a românilor basarabeni către România.

Acum se poate spune clar că Românii Basarabeni vor Unirea cu România. La fel de bine, ca şi până acum, Românii vor ca Basarabia să revină acolo unde îi este locul.

Acest vot nu a putut fi păcălit, fiind un vot european, acceptat de toată lumea. Sâc celor care cumpără sondajele.

Detalii pe: www.basarabia-e-romania.ro

Cine si câte puncte a dat pentru Mandinga:

REPUBLICA MOLDOVA – 12 puncte

SPANIA – 10 puncte

GRECIA – 7 puncte

ITALIA – 7 puncte

AZERBAIGEAN – 6 puncte

ISRAEL – 6 puncte

IRLANDA – 5 puncte

PORTUGALIA – 4 puncte

TURCIA – 4 puncte

BELGIA – 3 puncte

CIPRU – 3 puncte

FRANŢA  – 2 puncte

DANEMARCA – 1 punct

RUSIA – 1 punct.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme