Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Actiunea-2012 a cistigat in instanta dreptul la Mars unionist in Balti

http://actiunea2012.ro/victorie-la-judecata-dreapta.html

Victorie la judecata dreaptă!

Plaforma Civică “Acțiunea 2012″ salută decizia judecătoriei mun. Bălți de a respinge solicitarea autorităților locale privind interzicerea desfășurării unui marș unionist în această localitate în data de 5 august.

“Suntem bucuroși să aflăm că instanța de judecată de la Bălți și-a păstrat verticalitatea și nu a cedat presiunilor de ordin politic. S-a făcut dreptate! Cerem organelor legii să ne asigure securitatea și să îndepărteze eventualii infractori care se pregătesc să încalce hotărârea judecătorească.” a declarat reprezentantul Platformei civice “Acțiunea 2012″ din Bălți, Irina Guțu.

Scopul acestui marş, pe lângă cel de promovare a ideii unioniste, este de a atrage atenţia opiniei publice asupra încercărilor PCRM de a destabiliza Republica Moldova prin tentative de desprindere administrativă după modelul regiunii transnistrene. Comuniștii se află în agonia caracteristică unei căderi cu mult zgomot. Greșelile pe care le comit atât la Chișinău, cât și la Bălți nu fac nimic altceva decât să le grăbească prăbușirea.

Marșul unionist din Bălți va începe duminică de la ora 15.00 și va avea 500 de participanți. Împotriva manifestației s-au pronunțat mai multe forțe pro-rusești precum Partidul Comuniștilor, Liga Tineretului Rus și Mișcarea Voievod.

Platforma civică “Acţiunea 2012” a militat întotdeauna paşnic pentru drepturile europene ale basarabenilor, pentru unitatea acestui teritoriu şi extinderea sa prin Unirea cu România, aleasă prin voință populară, spre deosebire de comunişti care au optat pentru subminarea statului, mafiotizarea acestuia şi dezintegrare teritorială.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme