Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Consiliul Unirii a fost la Marsul de la Bucuresti

Si de data aceasta, Platforma unionista “Consiliul Unirii” a fost alaturi de Platforma civica “Actiunea-2012”, ca si in celelalte manifestari, in special Marsuri pentru Unirea celor doua state romanesti. La fel cum Actiunea-2012 a fost mereu alaturi  de  manifestarile organizate de Consiliul Unirii. 

Grupul din Basarabia a plecat organizat cu un autocar, prin contributia partiala a participantilor. Grupul coordonator multumeste celor care au facut sacrificiul din sentimenul de obligatie si datorie civica, puse in serviciul Demnitatii nationale. Delegatia a cuprins reprezentanti din Briceni, Ribnita, Balti, Telenesti, Orhei, Ungheni, Leova, Hincesti, Chisinau. In Romania s-au alaturat cei plecati mai inainte, cu alte mijloace de transport. De asemenea, s-au alaturat la Bucuresti membri ai Consiliului Unirii din Romania si veniti din comunitati romanesti de peste hotare, cum a fost dl Dumitru Ilinca, din Italia. Au fost si membri ai partidelor din cele doua state romanesti, membre ale Consiliului Unirii. Grupul CU a purtat veste galbene

Au vorbit si au dat declaratii de presa, au acordat interviuri din partea CU mai multi membri, politicieni, pentru diferite institutii de presa – Vitalia Pavlicenco, Anatol Caraman, Gheorghe Vita, Gheorghe Maxian, Asea Scorpan, Eugen MIhalache, Ion Munteanu (Leova), alti participanti la Mars.

A fost prezent si ansablul de folclor “Stefan-Voda”.

Toti au semnat Pactul pentru Basarabia.

Pozele vorbesc de la sine.

Serviciul de presa al CU

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme