Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

PRE felicită PNL şi Armata Română. “DacoRomânia va renaşte prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!”

PARTIDUL ROMANIEI EUROPENE SI FUNDATIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ FELICITA CONDUCEREA PNL PENTRU SUCCESUL OBȚINUT
SUNTEM ALATURI, ASA CUM AM FOST LA MITINGUL DIN 21 OCTOMBRIE DE LA BUCURESTI PENTRU REÎNTREGIREA ROMÂNIEI IN GRANIȚELE EI FIRESTI.

LA MULTI ANI DE ZIUA ARMATEI ROMÂNE!
VIITOAREA ZI A ARMATEI ROMÂNE TREBUIE SA FIE LA 1 DECEMBRIE, PENTRU CA NU S-AU ELIBERAT INCA ULTIMILE BRAZDE ALE ȚĂRII, IAR ARMATA ESTE IN INTREGUL EI GARANTA DEMOCRATIEI CONSTITUȚIONALE ȘI APĂRĂTOAREA INDEPENDENTEI, UNITATII ȘI SUVERANITATII NATIONALE.
NUMAI ATUNCI VA PUTEA DEFILA PE SUB ARCUL DE TRIUMF DE LA BUCURESTI SUB FALDURILE TRICOLORULUI ȘI IN PAS CU IMNUL NATIONAL TRICOLORUL!

COMUNICATUL nr. 23 al P.R.E.

DE ZIUA ARMATEI ROMÂNE

 Conducerea Partidului României Europene – P.R.E., partid de uniune naţională, cu doctrină naţională dacoromânească:

a. constată cu regret că, din punct de vedere electoral,  alegerile parlamentare din 2012 nu diferă prea mult de cele din  2008, iar rezultatele vor fi şi mai proaste;

b. constatând că, după referendum, voinţa naţională exprimată prin votul suveran de români nu a fost respectată datorită dictatului administraţiei S.U.A. şi al birocraţilor din U.E. şi că de la aliaţii trădători nu trebuie să ne asteptăm la nimic bun de acum încolo, deoarece au impus menţinerea unui criminal trădător la Cotroceni ;

c. dezamăgită că nu românii nu mai contează la vot şi că oricum nu vor avea parte de adevăr şi dreptate nici dacă votează, nici dacă nu votează, pentru că tot stăpânii neocoloniei România vor decide cum vor conform intereselor lor;

d. constatând că mai avem o naţiune inteligentă şi sănătoasă, care judecă fără ură şi părtinire şi fără drept de apel pe cei care o jefuiesc, o mint şi îi promit orice numai pentru a accede la putere, ori pentru a păstra puterea;  

e. ferm hotărâtă să se debaraseze de indivizi infiltraţi în partid de către regimul Băsescu;

f. delimitându-se de încercările unor băsişti portocalii care vor să convingă PRE să fuzioneze sau să se alieze cu oamenii Cotrocenilor, împotriva voinţei libere a P.R.E. ;

g. constatând că în România nu funcţionează statul de drept datorită băsificării prin aşa-zisa reformă, că fără presă independentă nu există nici alegeri libere, democratice şi corecte, şi că justiţia a devenit sluga unui impostor de la Cotroceni, cu mici excepţii, în care judecătorii oneşti demonstrează că sunt demni de menirea lor constituţională;

h. constatând că voinţa naţională nu mai este reprezentată la nivel naţional, că între voinţa naţiunii şi voinţa actualului exponent P.D.L. şi al P.P.E., găşti tiranice, antinaţionale, neeuropene, aproape fasciste, numitul Băsescu s-a  produs o ruptură ireparabilă, dezastruoasă pentru deciziile prezente şi viitoare în interes naţional;

i. reflectând serios, mai degrabă, asupra vorbelor unor analiştii care susţin că actuala putere de la Cotroceni trebuie schimbată prin forţă (tehnic, printr-o lovitură de stat, fără vărsare de sânge nevinovat, pentru că puterea se ia, iar dreptul se impune, nu se cerşeşte, nici de la străini, nici de la criminalii băsişti), acţiune care ar fi urmată, desigur, de aplauzele democratice în Piaţa Universităţii,  întrucât actuala clică de jefuitori nu va preda niciodată puterea în mod democratic, căutând să se eternizeze la putere, de teamă de a nu fi judecaţi şi condamnaţi pe viaţă;

j constatând că numai Armata ar putea fi salvarea României,

este împuternicită să declare următoarele : 

1. De ZIUA ARMATEI ROMÂNE, P.R.E. adresează tuturor militarilor  de toate gradele şi din toate armele, activi precum şi celor din rezervă, urări de sănătate, împlinire în cariere şi în viaţă, precum şi tradiţionalul „LA MULȚI ANI!”   Mai mult ca niciodată naţiunea dacoromână are nevoie acum de pace şi stabilitate în ţară şi în lume.

Cu convingerea că în aceste momente nu există nici o altă prioritate strategică mai  importantă decât apărarea democraţiei constituţionale în România, Armata României, din care fac parte şi pensionarii militari, este singura instituţie loaială statului de drept, capabilă să impună respectarea Constituţiei, chiar şi unui fost preşedinte suspendat, devenit guvernator N.A.T.O. – U.E, sau altor demnitari şi înalţi funcţionari publici care uită de jurământul depus faţă de naţiune.

 Conform art.118, alin. (1) din Constitutie referitor la Forţele armate  ”Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale. În condiţiile legii şi ale tratatelor internaţionale la care România este parte, armata contribuie la apărarea colectivă în sistemele de alianţa militară şi participă la acţiuni privind menţinerea sau restabilirea păcii.”

2. P.R.E. cere actualului regim să aloce resursele necesare prin buget pentru Armata României, care, alături de armatele statelor suverane şi independente ale lumii  trebuie să apere România  în faţa oricărui agresor chiar dacă acesta ar putea fi U.E. suprastatal sau N.A.T.O. Cine caută protectori in materie de securitate şi apărare sau de suveranitate naţională găseşte stăpâni. De aceea, România, are nevoie şi de ”Oastea ce mare” pe lângă armatele naţiunilor libere şi aliate întru libertate şi demnitate.  Alianţa cu China începe să devină o necesitate istorică pentru România.

3. În acest context, pensionarii militari au depus un jurământ militar pe viaţă în  ”Oastea ce mare” a României şi au rămas fideli patriei noastre comune. Partidul României Europene –P.R.E. se adreseză astăzi cadrelor militare active şi îndeosebi celor din serviciile secrete, S.R.I., S.I.E. şi, în special, din S.P.P., să respecte prevederile Constituţiei României şi legilor ţării şi să nu se implice politic în jocurile specifice unei poliţii politice, de represiune politică, de dezinformare şi intimidare a cadrelor de rezervă, inclusiv a celor active prin dotarea cu tehnică învechită, uzată moral şi tehnic.

4. Actualul preşedinte este un trădător de ţară impus de transnaţionalele transpartinice ale unor aşa zişi aliaţi care nu respectă voinţa suverană a unei naţiuni libere, voinţă exprimată prin votul suveran al majoritaţii naţionale.

    Bravi oşteni, din Armata României, de toate armele, din M.A.I., din serviciile secrete şi speciale care fac şi ele parte tot din Armata ţării, nu uitaţi că aţi depus jurământul militar faţă de poporul român şi nu faţă de politicieni corupţi ori impuşi de aiurea!

5. În consecinţă, P.R.E., conştient că loialitatea pensionarilor militari faţă de România nu se poate pune la îndoială niciodată, se va solidariza in continuare şi va sprijini întotdeauna toate acţiunile în revendicare a drepturilor prevăzute în Statutul cadrelor militare şi cere promovarea unei noi legislaţii militare, de securitate şi apărare de urgenţă.  

Războiul contra naţiunilor libere continuă de ceva vreme şi nu mai poate fi oprit. România nu trebuie să mai fie de partea celor care pierd, şi nici prinsă pe picior greşit privind dotarea şi instruirea intru apărarea patriei.

6. P.R.E. propune ca pe viitor ziua ARMATEI ROMÂNE să fie sarbătorită împreună cu ZIUA NAȚIONALĂ, la 1 DECEMBRIE, pentru că numai ea este garanta independenţei şi suveranităţii naţionale şi a democraţiei constituţionale, şi nu de ziua unui fost rege nedemn, care şi-a abandonat armata necondiţionat în prizonieratul sovietic.  

Defilarea ARMATEI sub ARCUL DE TRIUMF e demnă şi solemnă numai după ce şi ultima brazdă din est va fi eliberată, iar REÎNTREGIREA ROMÂNIEI în graniţele fireşti va fie înfăptuită. Totodată, P.R.E. susţine instituţia SENATORULUI de drept care să reprezinte ARMATA ROMÂNIEI, onoarea şi interesele militarilor în PARLAMENTUL ROMÂNIEI, alături de BISERICA ORDOTOXĂ ROMÂNĂ, instituţiile cele mai respectate de naţiunea dacoromnă.

La viitorul congres al PRE voi propune, în semn de protest faţă de opţiunile suprastatale ale U.E. Și comportamentul euroatlanticilor faşă de naţiunea dacoromână, schimbarea denumirii partidului în Partidul DacoRomâniei Libere sau Partidul Producătorilor Români.

10. Într-o lume instabilă, bântuită de crize şi războaie, în care marile puteri calcă peste suveranitatea naţiunilor mici, chiar şi aliate, nu ne mai putem aştepta la nimic bun pentru România din partea NATO şi UE. Armata este coloana vertebrală a oricărei naţiuni şi scutul statalităţii naţionale. P.R.E. cheamă  toate forţele politice, sindicale şi organizaţiile profesionale responsabile, oamenii de cultură, oamenii de ştiinţă şi artă, pe toţi cercetătorii,  toate organizaţiile nonguvernamentale, tineretul şi studenţii, pe toţi rezerviştii militari să susţină consolidarea forţelor armate şi a drepturilor celor care au depus jurământ militar pe viaţă pentru patrie.

Cerem Armatei – garanta democraţiei constituţionale în România, de ziua ei şi, în special,  serviciilor secrete, parchetelor şi  unor agenţii guvernamentale independente, să se delimiteze de impostorul de la Cotroceni şi să acţioneze conform Constituţiei, să se subordoneze voinţei naţiunii. Reamintesc generalilor scoliţi prin străinătate că au depus jurământul faţă de patrie, nu faţă de şefii de cursuri străine euroatlantice, şi nici faţă de dictator. Șefii acestor instituţii intens politizate vor plăti cu capul şi stelele de pe umeri în faţa naţiunii dacă vor mai sprijini un trădător de neam şi ţară, un criminal notoriu, impus din afară contra voinţei naţiunii. Numai pe umerii adevăraţilor generali ai naţiunii dacoromâne se află libertatea,  suveranitatea şi independenţa României.

Veniţi cu noi pentru  o DacoRomânie liberă, europeană,  într-o lume a naţiunilor  independente şi suverane!

România va renaşte în prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!

Geo Stroe, preşedinte fondator al Partidului României Europene -P.R.E., membru al Consiliului Unirii 

Sediul legal: Bucureşti, Drumul Taberei nr. 26,  Bloc T-1, apart. 119, sect. 6  (Favorit), cod  061335, Tel/fax: 02174138434,  0722972522,  Oficiul poştal 58,

 Căsuţa poştală 14, CIF 22085130, Cod IBAN RO08CECEB60443RON1879199, CEC  Bank Dr.Taberei, S. M. Bucureşti ; Dosar nr. 19007/3/2006,

TMB Secţia a III- a civilă, Decizia civilă nr.2 din 22. 01.2007, definitivă şi  irevocabilă, înregistrat în Registrul partidelor politice la  27.06.2007.  

Dosar nr.26785/3/2009,  decizia civilă nr. 251R,  din 3 iunie 2010, Curtea de Apel Bucuresti,  secţia  a IX -a  civ.  şi pt . cauze priv. propr. intelect., şi decizia civila nr.1

Trib.M . Buc, sectia a III -a civila din 8.01.2010. Ambele  sunt  definitive si irevocabile din  28.07.2010  conform  site

www.partidulromanieieuropene.rogeostroe@gmail.com

 Bucureşti, nr. 23 din  25.10.2012

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme