Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Consiliul Unirii reia manifestarile stradale

Comunicat de presa despre sedinta CU

IMG_0194Joi, a avut loc sedinta traditionala a membrilor activi ai Consiliului Unirii, axata pe pozitia CU fata de vizitele anuntate aleunor emisari ai liderului rus, Vladimir Putin, in Republica Moldova.

S-a propus sa se mobilizeze cetatenii prin mijloacele care staula indemina, o oportunitate fiind Vocea Basarabiei, unde a si avut loc o emisiune in care cetatenii au fost informati despre actiunile de strada preconizate.

Membrii CU au calificat drept dubioasa si lipsita de demnitate atitudinea guvernantilor fata de vizitele acestor emisari ai cercurilor imperiale rusesti si au chemat toate ONG-urile, partidele politice, intelectualitatea nationala si alogena sa puna presiune pe cei de la Putere, sa manifeste vointa de a apara valorile neamului, integritatea teritoriala a spatiului romanesc in fata declaratiilor expansioniste, ofensatoare ale trimisilor lui Putin.

Membrii CU au decis sa ofere o conferinta de presa vineri, 30 august, precum si sa invite supusii Mitropoliilor din R.Moldova sa manifeste discernamint si sa nu se lase manipulati de soli antiromani ai Moscovei, ce urmaresc dezbinarea, in continuare, a natiunii romane si zadarnicirea parcursului european al celui de-al doilea stat romanesc.

Pe data de 2 septembrie 2013, la ora 12.00, cetatenii R.Moldova cu demnitate nationala sunt asteptati la protest in PMAN, in fata Guvernului, unde vor fi si reprezentanti ai Actiunii-2012. La fel, in ziua sosirii lui Kirill, membrii Consiliului Unirii vor sprijini actiunile din programul de protest manifestat de Actiunea-2012.  

Intr-o perspectiva apropiata va avea loc o sedinta a CU intr-un oras din Romania. Membrii CU au pregatit un Pliant care arata avantajele Unirii, care va fi tiparit in luna septembrie.

Serviciul de presa al CU 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme