Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

IN MEMORIAM – Constantin Tanase

Unul dintre fondatorii Consiliului Mondial Roman in acel 27 Martie 2001, la Atlanta, prietenul meu Constantin, nu mai este.

constantin TansePentru mine, ca si pentru cei multi care l-au cunoscut sau l-au citit, vestea aceasta cumplita a cazut ca un traznet.

Romanul Constantin Tanase a insemnat enorm pentru trezirea constiintei nationale printre basarabeni, aducand in mentalul colectiv romanesc ideea reintregirii, nu numai a unei tari, dar si a unei natiuni pe care vicisitudinile istoriei au sfasiat-o si au tinut-o izolata printr-un nedrept hotar institutionalizat de mari puteri, dar si de mentalitati straine implantate pervers in ani de ocupatie si deznationalizare.

Prieten drag, plang alaturi de familie si alaturi de poporul nostru roman ramas fara una dintre minitile sale stralucite.

Dumnezeu sa te linisteasca si sa te odihneasca asa cum meriti pentru lumina pe care ai incercat s-o imprastii peste poporul romanesc.

Mircea Popescu, membru al Consiliului Unirii

CONSILIUL UNIRII SE ALATURA ACESTOR CUVINTE DE PROFUNDA DURERE SI EXPRIMA CONDOLEANTE FAMILIEI CELUI CARE A FOST CONSTANTIN TANASE, MEMBRU AL CONSILIULUI UNIRII.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme