Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Consiliul Unirii vă adresează cele mai frumoase felicitări în pragul noului an, 2015

1257471579-la-multi-aniIn anul 2014, la fel ca si in ceilalti doi, de cind s-a fondat, la Chisinau, Consiliul Unirii, cei mai curajosi activisti ai miscarii unioniste au propagat mesajul Unirii, in pofida piedicilor puse de guvernarile venite dupa caderea comunistilor la putere in Republica Moldova.

In anul 2014 au fost alegeri parlamentare in al doilea stat romanesc, iar coordonatorii si cei mai buni reprezentanti ai CU au candidat pe lista Partidului Național Liberal.

În Republica Moldova, însă, nu există încă o minimă democrație, pluralism politic, de opinii, de aceea, derapajele antidemocratice și manipulările și-au făcut efectul nefast în privința obiectivității desfășurării alegerilor.

Totodată, unioniștii au reușit, în acest an, să consolideze mesajul unionist, să explice de ce Unirea e unica soluție de salvare a popuației din stânga Prutului și că, oricum, viitorul românilor este unul comun, într-un singur stat, puternic și european.

A fost o noutate plăcută și așteptată că toți prezidențiabilii din România au vorbit, în acest an, de Unire și au promis să o apropie.

Consiliul Unirii speră că, începând cu anul 2015, fiecare politician important și conducător de partid din România își va respecta angajamentul de a unifica cele două state românești și va face totul ca, pe această cale, al doilea stat românesc să ajungă, prin refacerea unității naționale românești, în NATO și UE.

La Mulți Ani!

Grupul coordinator din Chișinău al Consiliului Unirii

Decembrie 2014

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme