Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Visul Anișoarei a prins aripi!

Fetița despre care a scris http://ccfmoldova.org/ro/comunicare/noutati/visul-anisoarei-a-prins-aripi crește în Familia Voloșciuc, o Familie de oameni deosebiți, care sunt și adepții valorilor naționale, ai aspirației unioniste. Asemenea copii ar avea, într-o Românie Reîntregită, o soartă cu și mai multe perspective și să sperăm că asta va fi, totuși. Site-ul CU 

IMG_3139_-_CopyÎn weekendul Floriilor, comunitatea moldovenilor din Chicago i-a îndeplinit visul Anișoarei. La 8 ani, fetița visa să devină o mare cântăreță și să concerteze pe marile scene ale R.Moldova.

De la naștere până la vârsta de cinci ani, fetița a crescut într-o casă de copii, iar acest fapt i-a umbrit copilăria. Însă familia de asistenți parentali, în care crește astăzi, încearcă să recompenseze acea perioada și chiar să-i redescopere vocația micuței Anișoara. La începutul lunii martie, susținătoarea cauzei CCF/HHC Moldova, Natalia Cucoș, a lansat campania „Să-i dăm aripi privighetorii’’. Mesajul campaniei a ajuns la Comunitatea Moldovenilor din Chicago. Sensibilizați de cazul Anișoarei, oamenii au hotărât să pună mână de la mână și să îi îndeplinească visul.

În ajun de Florii, Anișoara a fost vizitată de interpretul Cristofor Aldea-Teodorovici, care i-a adus fetiței IMG_3141_-_Copycadoul primit din Chicago. În loc de flori, artistul a venit cu o jucărie de pluș – un cățeluș, care a făcut-o pe fetiță să râdă de bucurie, iar pe lângă aceasta, copila a primit daruri neașteptate. Cel mai important cadou însă a fost PIANUL, la care visa de mult timp, de când a prins gustul mucizii. Pe lângă pian, Anișoara a primit fructe, dulciuri, o rochiță, pantofiori și un costum național, confecționat special pentru ea în atelierul doamnei care creează vestimentația surorilor Osoianu.

Fetița a trăit emoții care nu încap în niciun tipar al descrierilor. Credem că fericirea fetiței, dar și a noastră, a fost simțită tocmai la Chicago.

Mulțumim tuturor celor ce au contribuit la această mare realizare, cu siguranță veți mai auzi de acest talent deosebit și cine știe, poate că Anișoara va ajunge să vă încânte acolo unde sunteți, sau poate aici, acasă, în Moldova!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme