Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Mircea POPESCU: Valori atacate

14 Iunie 2020

Valorile fundamentale și perene ale societății care se doresc schimbate de progresism a8a0d835-3774-4c94-a1b7-17f78de1b13dsunt familia, tradițiamunca și națiunea.

Exact acestea sunt atacate în universitățile care trebuie să dea liderii de mâine.

 

Bazele familiei tradiționale sunt distruse de organizații gen LGBT, mișcări pentru promovarea diversității de gen, susținute deschis de guvernele europene împănate cu progresiști de diverse nuanțe liberali, socialiști sau falși (convertiți) conservatori.

Ați văzut și opoziția la „Referendumul pentru Familia Tradițională” în care chiar președintele României a purtat stindardul acestei opoziții.

Tradiția, unul dintre pilonii de bază ai societății, este săpată la rădăcină prin incitarea la distrugerea însăși a simbolurilor.

În primul rând și cele mai vizibile sunt tradiția culturală și tradiția istorică care definesc dezvoltarea societății.

Desecrarea statuilor, eliminarea creațiilor artistice realizate de generații, refuzarea celebrării evenimentelor astrale din istoria popoarelor (vezi actuala poziție a președintelui României față de sărbătorirea Trianonului) sunt doar câteva exemple. Dar lista este mult mai lungă.

Munca începe să fie înlocuită cu ajutorul social, încurajând grupuri tot mai largi de populație să trăiască pe spatele societății devenind sursă de instabilitate socială și să fie folosită ca masă de manevră politică sau sursă de instabilitate, haos și anarhie.

Națiunea și statul național sunt condamnate la dispariție prin asaltul agresiv al elitelor mișcării progresiste mondiale infiltrate la vârful principalelor instituții și agenții internaționle (UE, ONU, etc), al cabalelor politice europene, cum sunt diversele „internaționale” politice gen PPE, PES, ALDE, Verzii, etc, sau al fundațiilor și organizațiilor cu agendă progresistă cum sunt cele finanțate de Soroș în cadrul programelor „societății deschise”.

Starea de „dolce far niente” a celor care gândesc altfel decât le este indus de cercurile și media progresistă nu este decât o rețetă sigură pentru prăbușirea lumii normale.

Nu vocile sporadice și singulare, ci un cor public puternic finalizat prin organizarea unei mișcări sociale de apărare a valorilor fundamentale coagulată în jurul unor forțe politice conservatoare, reprezintă baricada împotriva atacurilor furibunde ale progresismului mondial.

Dar trebuie determinare, curaj și unitate care să amplifice curajul.
Dacă însă persistă lehamitea și frica de a-ți exprima crezul, atunci „lasciate ogni speranza„.

https://mipopescu.wordpress.com/2-reflectii/valori-atacate/

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme