Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Mircea POPESCU: Imperialismul rus

Știut este că Alexandr Dughin , celebru ideologia  lui Putin, în teoria lui euro-asiatică, folosește pentru români nimic valorificator comun conservatoare: familie tradițională, naționalism și religie ortodoxă.1940

Dar, dacă sunt analizate lucrări, sunt stabilite pentru a face mai multe trăsături caracteristice unei rușilor este trecută sub tăcere.

Și asta este  imperialismul,  îngrijirea străbătută istorie lor ca un brad roșu.

 

Extinderea și hegemonia definesc gena slavilor și se observă în absolut toate acțiunile lor, chiar dacă se pot îmbracă dibaci în diferite forme de întoarcere într-un prieten, mai ales cele mai îngrijite în calea expansiune rusești.

 

Exemplul, în ce ne privește, este destrămarea României prin invadare și apoi întărirea stăpânirii fie prin guvernatori cum a fost Kiseleff, îngrijește un condus trupele de îngrijire pentru ocuparea forței de muncă din Principat, fie prin impunere este un regim comunist ascultător Moscovei, conducătorii trimiși în București vegheze respectarea acestei obediențe.

 

Și cea mai dureroasă a rămas lăsată națiunii române este  crima umanitară care poate modifica  demografice în teritoriile care îngrijesc le-au invadat, le-au cotropit și le-au însușit hoțește.

În Bucovina și Basarabia și prin transmiterea populației românești și au comis cel mai mare genocid în întreaga noastră istorie, în urma căruia în jurul unui milion și al sănătății români și a dispărutului.

 

Biserica Ortodoxă a Moscovei și Tuturor Rusiilor , (atenție, „a tuturor Rusiilor”) este și o  biserică imperialistă , deci nu o biserică soră sau frățească.

În Basarabia se oprește venituri  Mitropoliei Basarabiei  drepturile sunt legitime în timpul interbelicii și doar un proces la CEDO și restabilitatea în continuare.

De curând, care se opune vehement independenței Bisericii Ortodoxe a Ucrainei, ajungând să fie luate în considerare până la ruperea legăturilor cu Patriarhia Constantinopolului și a celorlalte Biserici în materie de îngrijire recunoscute „preten ține” ucrainenilor.

Decizia, naționalismul rusesc este un  naționalism imperialist,  îngrijirea principală este extinderea și dominația Rusiei.

 

Dughin este dibaci, argumentând mieros și apelând la buzele de cultură sau sensibilitățile multor români disperați pentru a pune în aplicare instituționalizarea și agresivitatea unui progresism în Europa, pentru a-și face față discipoli cu scopul de a atragerii din România în orbita imperiului rusă.

Pe de altă parte, ambasadorul rus la București,  Valery Kuzmin , devine mai zi ce trece mai obraznic și mai dur în declarații, insinuând că România ar putea să plătească daune Rusiei.
Și clar este că strategia națională de apărare a țării noastre TREBUIE este țină contine interesul Moscovei.

Dar cum ar putea fi o țară românească, o țară îngrijește un teritoriu dezmembrat, îngrijit și vă permite populația decimată și în străinătate sub ocupație în îngrijire se poate face în fața băncii, să fie fie suspicionat și prudent în relația cu Rusie imperialistă și agresivă permanentă, după cum Dovedesc și ieșirile Public ale oficialilor ruși, și trebuie să ne protejăm sub umbrela NATO?

Lăsându-ne fermecați de Dughin, însemnați că nu suntem învățați nimic din istorie.

https://mipopescu.wordpress.com/5-politica/imperialismul-rus/

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme