Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Marsul Unirii i-a unit pe romanii curajosi

Marsul Unirii de la 25 martie a fost frumos si a adunat multa lume – de pe ambele maluri ale Prutului. Lume buna, tineri si persoane in virsta. Au fost multe tricoloruri, multe pancarte, banere, surprize, concerte. Din pacate, politia nu a asigurat securitatea participantilor la Marsul Unirii autorizat, desi Consiliul Unirii a facut o conferinta de presa si a cerut, in mod expres, fortelor de ordine sa faca acest lucru.

Romanii adevarati au venit la aceasta actiune de suflet si de atitudine. Este de ajuns cit pingaresc Piata Marii Adunari Nationale urmasii satrapilor bolsevici. Consiliul Unirii este indignat de libertatea de care se bucura Congresul Civic, cel care cheama la nesupunere civila si ramiune nepedepsit.

Romanii incep sa nu se mai teama. Romanii liberi, care nu-si iau solda de la autoritatile astea santajabile si antiromanesti, vin la Marsul Unirii. Romanii adevarati au venit sa fie alaturi de oameni curajosi, precum sint Actiunea-2012 si Consiliul Unirii. PNL a adus participanti din toate raioanele republicii.

Le multumim tuturor unionistilor curajosi care au venit la indemnul nostru. Azi am fost multi, peste asteptari si cu banere extrem de frumoase de culoare alba si tricolor. Miine vom fi si mai multi.

Consiliul Unirii, Chisinau, 25 martie 2012

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme