Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Duminică, 22 iulie, Marş unionist la Cahul

Duminică, 22 iulie, Consiliul Unirii, sprijinit de Acţiunea-2012, organizează un Marş unionist la Cahul.

2012 este un an special – la 16 mai s-au împlinit 200 de ani de ocupaţie ruso-sovietică. În Declaraţia prealabilă, depusă la primăria Cahul de PNL şi de FDRM, împuternicite de Consiliul Unirii, e formulat scopul acţiunii – transmiterea mesajului Consiliului Unirii către populaţie prin componentele sale şi prin participanţii la Marşul la care sunt invitaţi români de pe ambele maluri ale Prutului.

Participanţii vor avea drapele tricolor şi însemne ale componentelor Platformei unioniste “Consiliul Unirii“ şi ale Platformei civice “Acţiunea-2012”, ce vor demara Marşul la ora 11.00, de la Bulevardul Ştefan cel Mare, la intersecţia cu str.Izvoarele, coloana urmând pe Bulevardul Republicii până la Piaţa Universităţii (Independenţei), continuînd pe Bulevardul Victoriei cu destinaţia finală Monumentul lui Ioan Vodă. Marşul va fi pe prima bandă de pe partea dreaptă a carosabilului.

Responsabilii de Marş au solicitat autorităţilor o atitudine adecvată, în vederea bunei ei desfăşurări, prin implicarea subdiviziunilor responsabile de asigurarea ordinii publice, de acordarea ajutorului medical, de salubrizare etc. Pentru care Primăria, care a autorizat manifestarea, a dat dispoziţiile necesare acestora şi poliţiei orăşeneşti.

Consiliul Unirii îi invită pe toţi la Marş. Să fim împreună! Unirea face Puterea!

Coordonatorii acţiunii îi anunţă pe membrii şi simpatizanţii componentelor Consiliului Unirii din Chişinău, precum şi pe ziariştii interesaţi, că se pot alătura acţiunii venind pe adresa Calea Ieşilor nr.6, duminică, 22 iulie, ora 07:00 dimineaţa, pentru plecare cu transport la Cahul. Relaţii la telefoanele 022-211818, 022-211677, 069111682, 069415551, 069235927.

Serviciul de presă al CU

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme