Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Consiliul Unirii isi invita membrii sa participe la Marsul Unirii de la Bucuresti

Joi, 4 octombrie, membri ai CU din Chisinau au participat la sedinta traditionala a Consiliului Unirii, la care au discutat probleme curente si au fixat noi sarcini ale acestei platforme unioniste.

Subiectele dezbatute au fost: despre intilnirile avute de Vitalia Pavlicenco, membru al CU, la Bruxelles; prioritatile in activitatea CU; pregatirea unei declaratii a CU in legatura cu atacurile antiunioniste din partea unor factori ai Puterii; participarea membrilor-doritori ai CU la Marsul Unirii, ce va avea loc, in organizarea Platformei civice “Actiunea-2012”, la Bucuresti, pe 21 octombrie; pregatirea unui studiu socio-economic privind demagogia de care fac uz promotorii aderarii Republicii Moldova la Uniunea Vamala Eurasiatica, dar si a unui studiu despre avantajele Unirii Republicii Moldova cu Romania; identificarea formulei de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei, pe 1 Decembrie; pregatirea unor flash-moburi si a unor conferinte de presa in probleme privind identitatea romaneasca, precum si privind unele decizii ce pun in pericol ireversibilitatea orientarii europene a Republicii Moldova, alte subiecte.

In legatura cu Marsul Unirii de la Bucuresti, membrii CU, in special din Romania si Republica Moldova, vor fi invitati – prin e-mailuri si SMS-uri – sa isi anunte participarea. Membrii din Republica Moldova vor fi invitati sa isi anunte participarea telefonind la staf, pe Calea Iesilor nr.6, tel. 022 211818, 022 211677, care va intocmi lista doritorilor de a participa la Mars, prin contributie proprie.

In sedinta Consiliului Unirii au fost prezenti si membri din Romania, care au relatat despre activitatea desfasurata pe dimensiunea promovarii valorilor nationale si a obiectivului reintregirii neamului romanesc.  

SP al CU

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme