Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Acţiunea-2012 salută Hotărârea CSJ şi felicită PNL, membru al Consiliului Unirii

“Fiat Justitia, et pereat Mundi”

Acțiunea 2012, Platformă a 30 de organizații de pe ambele maluri ale Prutului, ce militează pentru regăsirea românilor din cele două state românești într-unul singur, salută hotărârea Curții Supreme de Justiție a Republicii Moldova în procesul Partidul Național Liberal din RM versus Ministerul Justiției prin care obligă cea din urmă instituţie să înregistreze Statutul PNL, ce prevede drept obiectiv politic Unirea Republicii Moldova cu România. Considerăm ca fiind un gest de intrare în normalitate și un semnal că Justiția se ghidează după Dreptul Internaţional, și nu după indicaţiile politicului.

Societatea civilă a făcut auzită în nenumărate rânduri dorința sa de re-Unire cu Patria Mamă, iar sarcina politicului este să preia acest mesaj. Este inadmisibil ca într-un stat de drept voința cetățenilor să nu fie auzită.

Felicităm Partidul Național Liberal din Republica Moldova pentru consecvența de care a dat dovadă în toți acești ani, astfel încât obiectivul Unirii celor două state românești să poate fi folosit și în documente oficiale precum statutele altor partide.

Unirea face Puterea!

http://actiunea2012.ro/fiat-justitia-et-pereat-mundi.html

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme