Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Consiliul Unirii va ureaza un Craciun Fericit si va spune La Multi Ani!

Stimati membri si simpatizanti ai Consiliului Unirii,

Stimati cetateni romani din cele doua state romanesti si din comunitatile romanesti de peste hotare,

Se apropie un Nou An. Coordonatorii din Basarabia ai Consiliului Unirii declara cu mindrie ca, in 2012, cind s-au implinit 200 de ani de ocupatie ruso-sovietica, s-a reusit – prin efortul Platformei unioniste – mobilizarea cu demnitate a romanilor curajosi, pentru care este sacra convingerea ca numai obtinerea unitatii nationale romanesti poate face fericit poporul roman – de a consemna prin actiuni de rasunet doua secole triste, cu un destin de blestem pentru romanii din stinga Prutului.

In acest an, 2012, care se incheie peste citeva zile, miscarea unionistilor si-a dobindit dreptul si libertatea de a-si exprima liber aspiratia fireasca de reintregire a neamului romanesc.

Acet deziderat a fost facut auzit la Chisinau, la Cahul, Balti, Bucuresti si Alba Iulia, precum si in mai multe localitati din Romania si in comunitatile romanesti, unde romanii si-au exprimat vointa de a pleda pentru Unireea Basarabiei cu Romania.

Coordonatorii Consiliului Unirii exprima recunostinta tuturor membrilor si simpatizantilor formatiunii, care au raspuns indemnurilor de a participa la actiuni, indiferent de pozitia potrivnica a factorilor de la conducere care mai raspund, probabil, altor comandamente decit chemarii unionistilor care au infaptuit Unirea romanilor si care si-au adus viata lor ca jertfa pentru unitatea romaneasca.

Speram ca, in anul care va veni, vom fi si mai multi, si mai uniti, si mai curajosi, reusind sa solidarizam cit mai multi romani, care activeaza in diferite domeniile vietii publice, inclusiv pe factorii politici importanti, cu sentimentul de patriotism romanesc adevarat, pentru a apropia realizarea idealului nostru sacru – Unirea.

Un Craciun Fericit!

La Multi Ani!  

Chisinau, 24 decembrie 2012

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme