Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

De ce Unirea este singura și ultima cale de salvare a Republicii Românești. Video cu un reprezentant PSD in Parlamentul de la Bucuresti

În contextul acestei crize, sunt multiple vocile care prevăd soluţia unirii cu România, în cadrul Uniunii Europene, ca singură opţiune lucidă iau amploare. Fostul premier moldovean Mircea Druc a afirmat: “Inevitabil, Republica Moldova este un stat falimentar, care se va dezmembra. Cele şase judeţe vor reveni la firescul lor, se vor integra în România. Să traiască Uniunea Europeană, sa dea Dumnezeu să existe în continuare, şi atunci, prin România, vom merge către Uniunea Europeană“.

Tot în acest context se înmulţesc mesajele care susţin o apropiere a Republicii Moldova de România şi Uniunea Europeană. Platforma Civică Acţiunea 2012, ce pledează pentru o apropiere graduală a Republicii Moldova de România a devenit o organizaţie influentă şi activă în România, se arată în comunicatul Partidului Conservator, publicat pe siteul formațiunii politice.

După cum am mai spus… pregătiți-vă!

P.S. Subiectul UNIRII Rep. Moldova cu România revine în Parlamentul României după puțin timp după ce un deputat în actualul legislativ a făcut următoarea declarație politică:

Sursa: Nicu Gușan

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme