Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

The Soviet Story. Istoria criminala a URSS in comparatie cu Germania nazista

954863_478691228888693_564869821_nhttp://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibilthesovietstory

Filmul dureaza ceva mai mult de o ora. dar trebuie vazut! Este un documentar de exceptie, cum rar ti-e dat sa vezi si are subtitrare in limba romana.

“The Soviet Story” este un documentar de prima mana, al regizorului Edvins Snore. Filmul spune povestea regimului sovietic si cum URSS a ajutat Germania nazista la instigarea Holocaustului. Filmul arata documente recent descoperite care atesta acest lucru. Interviurile cu fosti ofiteri de informatii, evidentiaza detalii socante. “The Soviet Story” s-a filmat in mai mult de 2 ani in Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franta, Regatul Unit si Belgia, iar materialele pentru documentar au fost adunate de autor timp de mai bine de 10 ani.

De multi ani incoace, vi se repeta intruna, pe canalele media, despre atrocitatile comise de nazisti in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Nu exista zi in care sa nu se nasca vreun context in care cuvantul Holocaust sa nu fie rostit. Ca o reclama insistenta despre un unic produs care trebuie neaparat vandut.

O misterioasa tacere se asterne insa brusc atunci cand trebuie scoase
in evidenta crimele comise de rusi.

Un semnal de alarma este tras de decenii, dar igonorat cu desavarsire: Hitler a fost un adevarat pistol cu apa fata de Stalin, dar Europa si eliberatoarea ei, America, tac. Si astazi, Europa continua sa doarma.

Petrolul si gazele naturale venite din Rusia se pare ca sunt necesare, nu
si adevarul? Faceti-va ragaz o ora si urmariti unul dintre cele mai cutremuratoare filme documentare. Multe dintre parerile voastre de pana acum se vor spulbera ca un castel de nisip.
Adevarul bate cartile de istorie… Este meritul cineastilor letoni ca au redat lumii adevarul. Letonii au simtit pe propria lor piele ce au insemnat binefacerile propovaduite de Lenin si Stalin.

Dupa ce a vazut acest film documentar, ministrul de externe rus a exclamat: “As da foc Ambasadei Letoniei”.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme