Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Candidatul la Cotroceni, Victor Ponta, dorește Marea Unire în 2018, ca și unioniștii din al doilea stat românesc

Marea-UnireLa lansarea în campania electorală pentru Cotroceni, Victor Ponta, candidatul PSD, a spus că doreşte ca şi copiii săi să crească în această ţară: “Ca mulţi dintre dvs, sunt strănepotul unui român care în 1917 a cerut cetăţenia română şi a luptat alături de români pentru Marea Unire. Sunt nepotul unui preot care m-a învăţat că este important să crezi într-un Dumnezeu, al ortodocşilor, al catolicilor, al musulmanilor (…), dar cel care crede în Dumnezeu este un om care se gândeşte cu grijă la alţii. Sunt copilul unor părinţi ca ai dvs, care au investit tot ce au avut în mine şi în surorile mele, şi tatăl unor copii pe care vreau să-i văd crescând în România, o ţară mândră, puternică”, a subliniat candidatul PSD la prezidenţiale.

Sloganul campaniei PSD – ‘Mândri că suntem români’ – alături de ‘Votăm Victor Ponta preşedinte’ se află pe tribunele din spatele unei scene uriaşe amplasate în centrul arenei, unde va sta conducerea partidului, alături de invitaţi. Scena a fost montată în faţa unei peluze, pe fundalul acesteia fiind amplasat un ecran uriaş.

În cadrul Congresului de validare a candidaturii sale, Victor Ponta a prezentat cele mai importante aspecte ale programului său prezidenţial: “România are nevoie de o adevărată schimbare dusă până la capăt a tot ce a fost cu adevărat rău și ne-a împărțit în acești zece ani și adevărata schimbare, cea mai mare schimbare este ca românii să fie din nou uniți. Vreau ca Marea Unire a românilor să o facem împreună”.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme