Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Mircea Popescu: Modificare demografică a României. PSD și islamismul. Emigrație și Invazie

popescuMODIFICARE DEMOGRAFICĂ A ROMÂNIEI

Printr-o declarație tranșantă, premierul Victor Ponta încearcă să se detașeze net și să-i invinuiască de populism pe cei care se exprimă fără echivoc pentru închiderea granițelor în fața valului de refugiați din țările lumii a treia (nu numai Siria, dar și Libia sau alte țări africane unde nu este război sau chiar din Sri Lanka).
În acest fel, domnul Victor Ponta ori nu înțelege urmările unei asemenea invazii în Europa și în speță în România, ori își pleacă grumazul fără pic de demnitate ascultând orbește ordinele primite de la „granzii” Europei.

Domnule Prim Ministru, oare chiar vă este greu să înțelegeți că prin aducerea unor populații total străine din punct de vedere mental și cultural, grevați viitorul națiunii, creind baza viitorelor ciocniri dintre civilizații chiar pe teritoriul României?
Vă este frică, sau nu considerați că este corect din punct de vedere politic să afirmați fără echivoc interesul României la reîntregire, dar acceptați fără crâcnire colonizarea impusă de ”superiorii” dumneavoastră din capitalele occidentale a unor populații total străine de caracterul nostru național.
Se pare că vă este extrem de ușor să acceptați schimbarea Istoriei prin ciopârțirea teritorială impusă după al doilea Război Mondial de Imperiul de la Răsărit, iar acum altă schimbare a Istoriei prin modificarea demografică impusă de Imperiul de la Apus.

Oare veți crea și pentru acești noi veniți locuri din oficiu în Parlamentul României?

Victor Ponta de astăzi nu se deosebește cu nimic de fostul președinte Traian Băsescu care ieri declara că România trebuie să renunțe la suveranitatea sa pentru a contribui la întărirea UE. Se pare că „eforturile” celor doi, combinate cu indiferența și inconștiența actualului președinte Klaus Iohannis duce România cu pași uriași în direcția transformării țării într-un fel de județ mărginaș al Europei.

Prin eludarea Art. 3 Par. (4) din Constituție: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.„, cel puțin Președintele României și Primul Ministru al României se află în situația de încălcare a prevederilor Constituției și, conform Art 95, Par. (1): „În cazul săvârșirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituției, Președintele României poate fi suspendat din funcție de Camera Deputaților și de Senat, în ședință comună, cu votul majorității deputaților și senatorilor, după consultarea Curții Constituționale. Președintele poate da Parlamentului explicații cu privire la faptele ce i se impută.„.
Același lucru ar trebui aplicat și Primului Ministru.

Oricum, pentru primirea în masă a mii de refugiați care, printre alte probleme economice și sociale, vor schimba și structura demografică a României și vor transforma statul național într-un stat multinațional (altă încălcare a Constituției Art. 1, Par (1): ” România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.„), mult mai normal ar fi fost să fie întrebat poporul în cadrul unui Referendum.

Iar dacă politicul de toate nuanțele se complace în acest act de trădare al intereselor țării, poate, înainte de a fi prea târziu, se va coagula o mișcare cetățenească din care să facă parte și numeroasele organizații românești pentru a cere socoteală unei clase politice rămasă datoare românilor.

https://mipopescu.wordpress.com/11-national/modificare-demografica/

PSD ȘI ISLAMISMUL

După ce am scris „Modificarea demografică a României” (https://mipopescu.wordpress.com/11-national/modificare-demografica/), am constatat că propaganda pro-acceptarea-colonizării României s-a întețit.
Cel mai vehement susținător al acestei politici de acceptare a unor mari mase de populații străine în România a devenit partidul de guvernământ.
Într-adevăr, se poate constata că PSD (vezi și intervenția europarlamentarului PSD Victor Boștinaru la PE) a preluat papagalicește propaganda președintelui francez Hollande (nu-i de mirare, fiind din tabăra socialistă), dar și a Germaniei, fără să țină cont de Constituția României – Art. 3 Par. (4) – sau de consultarea cu poporul român prin Referendum.

Nu-mi plac teoriile conspirației, dar există cel puțin o coincidență între desele vizite ale premierului românVictor Ponta în țări musulmane (Turcia, Dubai, Arabia Saudită, etc) și poziția sa activă atât în susținerea construirii Marii Moscheii la București cât și a planului de acceptare a mii de refugiați musulmani în România.

Să fie această Moschee ca și colonizarea țăii cu o mare masă de populație musulmană parte dintr-un proiect gândit în prealabil de autoritățile inconștiente ale României pentru a crea un centru important al islamismului european?

Se pare că politicienii români habar nu au ce înseamnă ciocnirea civilizațiilor și acceptă orbește ca un grup etnic cu o cultură și un mod de gândire diametral opus culturii și valorilor naționale românești să fie implementată pe teritoriul național.
În plus, acest grup cu o vitalitate sporită; cu o putere de procreere mult mai mai mare decât a românilor; cu un simț al frustrării capabil să se transforme în orice clipă în acțiuni violente și ciocniri de natură etnică și socială cu populația autohtonă, va ajunge la un moment dat să se constituie ca o minoritate combatantă cu pretenții sporite sociale, politice și, de ce nu, religioase.
Practic, va deveni o amenințare reală pentru pacea socială și STABILITATEA NAȚIONALĂ (vezi exemplele din Franța, Olanda, etc).

În acest fel, un Președinte inconștient și un guvern PSD vor rămâne în Istoria României ca principalii factori ai colonizării țării și exploziei islamismului pe teritoriul României. O asemenea politică antinațională amenință în cel mai real mod viitorul națiunii române.
Încă nu-i târziu ca membrii PSD să aibă o discuție serioasă cu Victor Ponta pentru a-l readuce cu picioarele pe pământ din norii ideologici în care plutește.

În istorie există o legendă cu un tâlc aparte, dar foarte actual în ziua de astăzi.
Fenicienii sub conducerea reginei Dido, ajunși în Africa de Nord (pe unde este Tunisia), au cerut o bucată de pamânt de la berberi pe care să se așeze. Au fost refuzați.
Au cerut atunci să cumpere un teren cât marimea unei piei de bou întinse. Berberii au acceptat târgul.
Fenicienii au tăiat fâșii extrem de subțiri din pielea de bou pe care le-au pus cap la cap și le-au întins pe pământ pe o suprafață de mărimea unui sătuc la țărmul marii (deci au scutit ceva piele). Acolo s-a înființat Cartagina, cea care a devenit un pericol pentru Imperiul Roman (a se vedea Hannibal și războaiele punice).

https://mipopescu.wordpress.com/11-national/psd-si-islamismul/

7 Septembrie 2015

Emigrație și Invazie

În scopul de a-și justifica politica de susținere a valului emigranților peste Europa, Grupul Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European încearcă să facă o analogie pe cât de prostească, pe atât de mârșavă între Ungaria 1956 și Europa 2015.
S-ar părea că acești socialiști doresc să demonstreze că sunt demnii urmași și purtători ai flamurei ”victorioase” a Cominternului de altă dată.

Într-adevăr, în 1956, in Ungaria a avut loc o invazie, tot dinspre Răsăritul sălbatic sovietic împotriva unui popor europenizat de secole. Astăzi, invazia – ce coincidență – vine tot dinspre Estul sălbatic islamic spre Europa.
Dar, atunci 200,000 de unguri au emigrat tot dintr-un spațiu de cultură și valori europene, în alte spații de cultură europeană, deci nu puteau exista schimburi violente de valori, ci tranziții relativ ușoare care au nivelat micile discrepanțe.
În plus, în acele momente de haos, trecerea graniței s-a făcut prin acte de voință INDIVIDUALĂ și au fost înfăptuite ca atare, adică de emigrare/refugiere INDIVIDUALĂ.
Tot emigrare/refugiere individuală s-a petrecut în decursul anilor în numeroase alte țări aflate sub regimuri comuniste, inclusiv în România.

Astăzi asistăm la un fenomen de migrație a unei populații de sute de mii de persoane din Orientul Mijlociu sau Africa, care a devenit un act de INVAZIE COLECTIVĂ organizată și dirijată, folosind metoda „scutului uman” al femeilor și copiilor.
Această formă de „scut” a fost de multe ori folosită tocmai de populațiile lipsite de sentimente umane (mai ales de cele în care valoarea femeii și copilului contează mai puțin decât valoarea unei cămile, ca să folosesc un stereotip), iar astăzi este un mijloc de propagandă folosită pentru crearea unei stări de emoție publică capabilă să deschidă larg și fără control porțile Europei.
În acest din urmă caz, dislocarea de mase de populații are o finalitate cu scop precis: crearea unui nucleu de forță, la început sub forma solicitării de sprijin uman și adăpost și apoi la organizare și violență.

Astfel, popoare care diferă total de valorile fundamentale europene din punctul de vedere al culturii, al concepțiilor, al gândirii, al valorilor democratice și umane, vin să se insinueze, să se suprapuna și să se impună societății europene.
Cum democrația este un element străin în cultura țărilor din care provin emigranții, este normal ca în foarte scurt timp să apară ciocniri violente între refugiați și populația autohtonă clementă și umană. Exemple nenumărate avem deja în Franța, Olanda, Anglia, Germania, ba chiar și în Turcia.

Iar aceste exemple, completate de declarațiile belicoase ale ISIS și altor grupuri teroriste la adresa civilizației occidentale, demonstrează că agenda noilor valuri dinspre Orient și Africa este de „cucerire” a Europei și, eventual, impunerea islamului ca religie, cel puțin la paritate cu religia creștină, pe care cercurile liberale europene încearcă tot ma mult s-o îngrădească.
Din aceste ciocniri, care vor deveni tot mai frecvente și mai violente, vor câștiga noile populații mai prolifice, cu o vitalitate crescută și cu o cultură a violenței fără egal alimentată de intoleranța religioasă și de ura deja manifestată împotriva Creștinismului.

Ce vor face europenii? Se vor găsi în același climat de violență în care trăiesc astăzi popoarele din Orientul Mijlociu, din Africa și, ca urmare, vor trebui să-și părăsească pământurile, casele să emigreze în masă. La fel ca și ungurii în 1956. Dar unde? Și ce se va întâmpla cu leagănul civilizației noastre europene?

Teoria ”solidarității europene” lansată de dna. Merkel și ceilalți conducători ai UE nu stă în picioare pentru România din cauza câtorva considerente:
1. Această ”solidaritate” se cere a fi aplicată în mod diferențiat și discriminator, atâta timp cât nu tuturor țărilor UE li se pretinde să accepte cote de refugiați.
2. România a fost exclusă de la ”solidaritatea” europeană prin refuzarea, printre altele, a includerii în Schengen.
3. Nu puține au fost manifestările anti-românești ale unor lideri politici germani, olandezi, francezi inclusiv din guvernele germane.
4. Interesul major național al României privind Reîntregirea țării nu este luat în considerare, mai ales de ”campioana” susținerii invaziei, cancelarul Germaniei, dna. Merkel.
Într-adevăr, am văzut cum interesele ruso-germane prevalează asupra oricăror alte gesturi de ”solidaritate” germano-române.
Desigur, nici ”patrioții” de la conducerea României, nu au avut curajul să ridice această problemă la nivel internațional și nici sa acționeze diplomatic.

Iar atunci când Premierul și Președintele României pledează pentru relocări de populații pe teritoriul național, se pun niște întrebări neliniștitoare dar se nasc și sugestii pentru un compromis pe care Istoria ni-l oferă, poate pentru ultima dată:
A soluționat cumva guvernul Ponta toate problemele românilor pentru a-și permite să încalce Constituția – Art.3 Par.(4) – și să împământenească populații străine care să ia locul românilor?
A gândit Administrația țării să solicite UE elaborarea unui plan concret pentru realizarea Reunificării, ca monedă de schimb a așezării grupurilor de refugiați în zonele României cu majoritate maghiară (pentru echilibrarea balanței demografice)?
Răspunsul la această solicitare românească va constitui adevărata hârtie de turnesol a ”solidarității europene”.

În opinia mea, acestea sunt problemele morale și naționale primordiale pentru un guvern și un premier responsabil, înainte de a se invoca solidaritatea cu alte țări europene care-i tratează pe români și  România cu nepăsare și dispreț.

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
 1. FOAIA UNIONISTĂ – /3
  Luna lui Răpciune/sau vinițel/-2015
  ——————————————–––––––––
  o publicație independentă bilunară on-line,
  -cronica și actualitatea unionistă
  din toată Basarabia istorică și din Bucovina de Nord,
  autori: Generația Flacăra Unionistă Anonimă
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––——
  motto:
  NUMAI RE-UNIREA CU ROMÂNIA MARE EUROPEANĂ –
  VECHEA DACIE STRĂBUNĂ
  NE ESTE SALVAREA ȘI REVENIREA LA NORMALITATE !
  – ÎN BAZA RESTABILIRII ACTULUI RE-UNIRII DIN 27 MARTIE 1918
  VOTAT DE SFATUL ȚĂRII DE LA CHIȘINĂU !
  ———————————————————————————————-
  1.
  Felicitări Domnului Vicu Untilă, deputat și lider din partea PL
  pt. curaj și Pledoaria sa Unionistă
  http://untila.md/atitudini/unirea-o-chestiune-de-suflet/

  un comentariu preluat:
  de POLILOGU Arădean / 21 08 2015

  Domnule Untila,
  e perfect ceea ce spuneti cu argumente foarte puternice si imposibil de contestat rational.
  Doua lucruri as dori sa aveti in vedere pentru viitorul cel mai apropiat,
  pentru ca el devine tot mai presant si mai nerabdator
  si va veti intâlni tot mai frecvent cu EL căt de curând:
  1)
  Românii din Tara (…mea) vor suporta cu generozitate și fara echivoc
  eventualele privatiuni ale reintregirii ROMANIEI.
  Exemplul anilor 1918-1920 le este foarte viu in memorie,
  ani in care mizeria romaneasca si subdezvoltarea cauzate de razboi au fost maxime.
  In schimb, sentimentele de unitate etnica a tuturor romanilor se aflau la apogeul lor.
  Poate , cu adevarat sublim.Sa fie oare irepetabil? NU CRED.
  2)
  Mesajul pe care-l transmiteti ACUM si AICI
  va trebui sa-l exprimati continuu, crescendo, clar , energic și fara echivoc
  la toate nivelele si in toate situatiile;
  ca de altfel si intregul Partid Liberal
  al carui exponent de frunte va considerati si sunteti.
  Am/avem credinta ca si Partidului Liberal din Basarabia ,
  claritatea ideilor reintregirii ROMANIEI sunt si vor fi si pe mai departe
  idei calauzitoare, perfectibile in orice moment ,
  capabile sa convinga in orice imprejurare prin atasamentul fata de oameni
  si idealul lor de civilitate româneasca,pe deplin și conștient asumata.
  ——————————————————————————-
  2.
  Din păcate–
  Mihai Ghimpu, Președintele PL, demagog și fățarnic
  este anti-unionist –

  un alt comentariu preluat:
  /infoprut ro 3 august 2015/
  de Zatic Anatolie,
  Medic la IMSP Institutul oncologic Chișinău-

  „In privinta Re-Unirii:
  pe 3 mai 2015 dupa ce s-a terminat mitngul,
  am stat de vorba cu domnul Ghimpu intre sesiunile de foto cu tinerele participante la miting
  si ii sugeram idea de Re-Unire pina in 2018
  la care dumnealui mi-a dat replica –
  ca nu e momentul, ca nu suntem pregatiti,
  ca poporul nu accepta Re-Unirea,
  ca poporul vrea sa mai traiasca in rahat
  cu acesti liberali, LPDM,PDM la putere,
  ca ei sa suga de la treuca, iar poporul pe ei
  nu ii intereseaza, aceasta este parerea mea
  dupa acea discutie amicala.
  – Armele sus ! Sa infaptuim Re-Unirea !
  Unica Cale de a scapa de jugul
  care ni l-au pus tot ai nostri !
  N.B.
  Este bine de menționat faptul că din toată echipa de conducători a PL,
  doar primarul Dorin Chirtoacă și Vicu Untilă au îndrăznit pentru prima dată,
  să-l ignore pe mafiotul Ghimpu
  și să se pronunțe deschis pentru Re-Unire.
  Ceilalți capi tari – Valeriu Munteanu, Anatol Șalaru, Corina Fusu
  țin prea mult la fotoliile lor independentiste bănoase
  ca să meargă în pas cu majoritatea populației unioniste.
  Iar profesorul istoric unionistul Anatol Petrencu
  a plecat de prin 2013 din acest partid prea ghimpos.
  –––––––––––––––––––––––––———————————

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOVINA DE NORD========
  ——— ♥ȘI TOATĂ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA♥ ———–
  —————♥—♥—♥—RE-U N I R E!—♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 2. Ponta și Xenofobii

  = din ciclul INVAZIA =

  Nu mi-a venit să cred poziția premierului român pe care a exprimat-o la Digi 24. Dacă acesta este șeful unui guvern PSD care conduce țara, atunci cred că orice simpatie sau înțelegere și dorință de cooperare pe care ar fi avut-o cineva cu Administrația română au fost șterse cu buretele.
  Poate, europarlamentarul Andi Cristea este prea tânăr, deși nici asta nu explică votul său irațional din punct de vedere al interesului național. Dar la Victor Ponta devine patologică atitudinea sa de a se considera întâi politician de stânga, apoi european și abia undeva pe la coadă român.
  Dar, iată ce spune șeful guvernului român:

  „Nu-mi place și mă desolidarizez de noul val care se stârnește în România, de xenofobie, de șovinism, de nu vrem pe nimeni din afară, să luptăm, să nu primim niciun străin. Eu cred că suntem o societate evoluată și civilizată și accesele astea de barbarie pe care le văd și la oameni politici, și pe Facebook, și în alte zone, la organizații de studenți, cred că nu fac cinste României și nu ne arată ca pe o societate europeană”.

  Vorbește domnul Prim Ministru despre accese de barbarie la oamenii politici, la studenți și la cei care scriu pe Facebook. Oare pe ce lume trăiește?
  Când hoardele care, la ele acasâ, își omoară proprii conaționali doar pentru minuscule diferențe ale aceleeași religii islamice și distrug Biserici sau decapitează creștini (lucruri bine documentate), vin și invadează un continent, domnul Ponta vorbește de „barbaria” unor oameni care-și exprimă îngrijorarea pentru ce pot face aceste mase dezlănțuite în România și Europa?
  Când acești oameni, care provoacă astăzi haos mondial, au asistat cu simpatie, au acceptat sau poate au participat (Dumnezeu știe, că doar sunt crezuți pe cuvânt, nu pe documente) la susținerea actelor de terorism, nu numai în spațiul lor natural, dar și în Europa sau America, forțează granițe, nu mai putem vorbi de criză „umanitară”, ci de invazia unei culturi a urii și intoleranței peste cultura total diferită a civilizației.
  Nu are destule exemple ale actelor teroriste din America, Franța, Olanda, Spania, Anglia, Nairobi pe care le-au comis cei care aparțin spațiului cultural și mentalității noilor invadatori?

  Mă întreb dacă domnul Ponta sau europarlamentarii care au votat cote OBLIGATORII (însăși această „obligativitate” este un atribut al unor regimuri sau comportamente dictatoriale) or fi vizitat vreo tabără de refugiați ca să-i vadă cum arată și cum se comportă?
  Sau le-a convenit să privească niște fotografii atent selectate care le-au fost puse pe birou pentru a accepta nemestecată maculatura fostei șefe cu propaganda a tineretului german, Angela Merkel?
  A fost suficient ca bătrâna comunistă (în gândire) să ceară luarea de măsuri împotriva celor care pe Facebook combat în mod ȘOVIN Și XENOFOB implantarea refugiaților islamici în Europa, pentruca premierul român să-și însușească un limbaj identic pentru a-i înfiera și el pe cei care publică, stranie coincidență, pe Facebook. Sau poate a primit instrucțiunile de la Berlin? A mai lipsit să-i numească pe aceștia neo-naziști pentru a se face ecoul perfect al propagandei germane.
  Domnul Dragnea văzându-i pe refugiați direct în Ungaria, și-a făcut o idee mult mai reală și de aceea și-a exprimat reticența. Să fie și domnia sa parte din categoria „politicienilor” înfierați de Primul Ministru? O fi șeful PSD neo-nazist sau xenofob?

  Aveți puterea, domnule Ponta, să puneți căluș celor care protestează verbal sau în scris și să trimiteți poliția peste studenții sau alți români care, mâine, poimâine vor ieși în stradă.
  Nu știu dacă veți satisface interesele Angelei Merkel și ale Germaniei, dar, în mod sigur, veți reuși să dovediți că metodele Germaniei hitleriste sau ale României comuniste n-au apus, iar partidul dumneavoastră de guvernământ va începe încet, încet să se transforme în partid (inter)național-socialist. Asta dacă partidul nu vă va retrage susținerea.

  Cât despre cei care se află pe băncile PE, aceștia ar trebui să înțeleagă faptul că au o responsabilitate primordială față de cei care i-au trimis acolo. Și dacă nu le pasă de aceștia, cine știe din ce motive oculte, să fie convinși că deciziile arbitrare pe care le iau împotriva intereselor naționale, vor rămâne ca un stigmat permanent pe fruntea lor de politicieni de nimic.

  Astăzi, se împlinesc 14 ani de la un act treorist, neprovocat și neașteptat care a zguduit și a schimbat lumea. Și asta s-a întâmplat pe un tărâm în care toleranța interetnică și religioasă constituie esența echilibrului societății. Dar, odată cu 11 Septembrie 2011, însăși baza acestui echilibru a fost zguduită, iar suspiciunea și teama au impus măsuri drastice, necesare pentru asigurarea securității americanului simplu, dar și a oricărui cetățean din lume.
  Oare este cazul să aducem și în România aceeași stare de tensiune și nesiguranță care începe prin inocența și inconștiența unor acte de ”umanism” nejustificat, dictate de alții?

 3. Dispariția Schengen prin islamizare

  = din ciclul INVAZIA =

  Astăzi, domnul Victor Ponta se lăuda cu „marea posibilă victorie” a admiterii României în spațiul Schengen.
  Păi, domnule Ponta, ce mare scofală mai este Schengen, acum când valoarea ei s-a diminuat atât de mult încât în Europa intră ca în brânză sute de mii de nedocumentați din întreaga lume musulmană?
  Și proști ar fi să nu vină, când granițele europene, atât exterioare cât și interioare, sunt ca un Schweitzer găurit.
  Hai, dacă ați fi reușit și dumneavoastră să ”găuriți” complet granița dintre România și provincia ei istorică, Basarabia, atunci aș fi zis, ca milioane de alți români: ”Să ne trăești, Întregitorule !”, iar eu personal, v-aș fi așteptat la ușă în fiecare zi să vă țin paltonul, ca să-i fac în ciudă, știți dumneavoastră cui.
  Dar așa, credeți că pierde ceva Comisia Europeană dacă promite că va dona un produs expirat oricui va accepta emigranți neverificați pe teritoriile proprii?

  De altfel, nu cred că mai înghite cineva gogorița cu „securizarea” frontierei unei UE islamizate. Că doar nu degeaba va construi Arabia Saudită, aia de nu permite nici urmă de Biserică creștină, 200 de moschei în Germania, iar dumneavoastră, domnule Ponta, susțineți înfocat construirea celei mai mari moschei într-un București care abia dacă are câteva sute de musulmani.
  Mă rog, prin relocarea lor într-o capitală (de provincie) europeană, mai ales prin căminele studențești, veți contribui la victoria decisivă și slava Semilunei pe tărâmurile românești și veți deveni un adevărat ctitor de moschei, reușind ce nu s-a reușit nici în timpul fanarioților.

  Și iată cum, din zona Schengen s-a ales praful în doar câteve luni prin acțiunea viguroasă a cancelarului german Angela Merkel, care a trasat directive funcționărașului Jean-Claude Juncker cum să acționeze pentru instaurarea islamismului și cum să-și trateze subordonații din statele-provincii europene.

  Dar, prin susținerea relocării de islamiști în România, domnule Prim Ministru Victor Ponta, veți reuși să asigurați niscaiva voturi suplimentare de la aceștia pentru PSD, nu-i așa? Cu cât mai mulți, cu atât mai multe voturi și mai ales un viitor electorat constant și recunoscător partidului care a contribuit decisiv la islamizarea României.

  Și, ca o încununare a trecerii dumneavoastră prin fruntea unui guvern român, Istoria nu vă va uita, fiți sigur, nici pe dumneavoastră ca Prim-Ministru, nici partidul de guvernământ și nici pe Președintele țării pentru aceste servicii inestimabile aduse Semilunei.
  Oricum, nu sunteți singurii, iar pentru edificare iată lista europarlamentarilor care, stând tolăniți pe băncile Parlamentului European, pesediști, liberali, penepiști, M10-ciști, independenți, scuipă golănește cu dispreț pe interesele poporului român și pe istoria naționala, susținând cotele obligatorii impuse României:

  Victor Boştinaru, Daniel Buda, Andi Cristea, Mircea Diaconu, Damian Drăghici, Monica Macovei, Ramona Mănescu, Sigfried Mureşan, Norica Nicolai, Emilian Pavel, Cristian Preda, Theodor Stolojan, Claudiu Tănăsescu, Adina Vălean, Renate Weber

  Dar, fără discuție, atât dumneavoastră cât și domnul Iohannis aveți un mare atuu, deoarece veți mai ciuguli ceva, ceva susținători pentru atitudinea curoajoasă de a încălca Constituția doar puțintel, stând drepți ca brazii în fața poporului și explicându-le cât de tare vă opuneți majorării cerute a numărului de locuri alocate arabilor islamiști.

  Domnule Ponta, va propune partidul dumneavoastră introducerea în Constituție (care, după cum am văzut, tot nu mai valorează nici cât o ceapă degerată) prevederea ca în Parlament să existe din oficiu locuri pentru „refugiați„? Sau poate sarcina de „apărător parlamentar” i-o veți încredința dlui. Remus Cernea („activist român împotriva discriminării bazate pe credință sau religie” – descriere din Wikipedia) care va reveni în Parlament, ca și în trecut, pe listele dumneavoastră de partid?
  Sunt convins că prin intervențiile sale valoroase, domnia sa va reuși să impună o lege prin care, ori se va interzice expunerea sau purtarea Crucii Creștine în spațiul public (chiar la gât), ori, pentru a nu exista discriminări religioase, se va decide și purtarea obligatorie a Semilunei.

  În rest, ce-am avut de spus pe tema asta mai puteți citi în articolele din ciclul INVAZIA de pe blogul ”Diaspora și Reîntregirea” – „Solidaritatea Globală„, „PSD și Islamismul„, „Modificarea demografică a României„, „Emigrație și Invazie” sau „O scrisoare găsită„.
  Eu am spus, iar dumneavoastră și domnul Președinte Iohannis n-ați auzit și veți putea accepta cu seninătate și plecăciune călcarea în picioare a Art.3 Par.(4) din Constituție din respect pentru șefii dumneavostră ierarhici de pe la Bruxelles.

  Sigur, pot să vă înțeleg poziția plecată, deoarece vă lipsește pârghia populară a unor manifestații publice prin orașele României care să spună Europei ce doresc românii și ce gândesc despre UE, pârghie pe care să vă sprijiniți și, din poziție verticală, să spuneți ce trebuie spus prin capitalele europene pe unde sunteti chemați să primiți ordine.
  Dar, de unde pârghie populară, dacă ONG-urile nu pot participa la manifestații din cauza grijei pentru ziua de mâine, căci fără refugiați le va lipsi obiectul muncii de „apărare a drepturilor refugiaților” și își vor vedea secată sursa de venituri din banii publici europeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

What is 4 + 7 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)
Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme