Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

În numele componentelor Consiliului Unirii s-au depus flori și s-a semnat în Cartea de condoleanțe la Ambasada României

IMG_5929IMG_5928Un grup reprezentativ din partea Consiliului Unirii, incluzând membri ai PNL, ai Asociației Veteranilor de Război-1992 ”Tiras-Tighina”, ai Fundației Dezrobirii Basarabiei a depus astăzi, marți, 3 noiembrie, flori și a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada României urmare a tragicului eveniment de la București, unde au ars de vii, într-un incendiu, mulți tineri și persoane de alte vârste. 

Semnatarii au exprimat sincere condoleanțe poporului nostru român, rudelor și prietenilor semenilor, care și-au pierdut viețile în tragicul caz. Au fost făcute declarații pentru TVR-Moldova, ai cărui reporteri au adresat întrebări în legătură cu depunerea de flori și consemnările în Cartea de condoleanțe.

IMG_5931A fost remarcată solidaritatea românilor, care au sărit în ajutor cuIMG_5937 riscul propriilor vieți, precum și solidaritatea basarabenilor, care au donat sânge pe ambele maluri de Prut pentru cei aflați în spitale după incendiu.

Național-liberalii au adresat acest apel basarabenilor, fiind convinși că, împreună, se va depăși puțin mai ușor peste acest dezastru sufletesc.

Serviciul de presă al Consiliului Unirii 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme