Consiliul Unirii

Unirea Face Puterea

Bombardamentele și masacrul de la Fîntana Albă nu au avut nici o logică, doar scopul de a semăna teroare și a demonstra ura contra românilor

„A fi pentru a şti, a şti pentru a avea, a avea pentru a putea, a putea pentru a face, a face pentru a fi oameni fericiţi!”
F U N D A Ţ I A

„TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA”

academia-dacoromana-siglaSediul legal central: Bucureşti, Dr. Taberei nr.26/119, dosar 4375/303/2008 la jud. sect.6; cont CEC Bank, Ag. Dr. Taberei, Buc., sect.6, Cod IBAN R096CECEB60430RON4156049, cod fiscal nr. 4929150. Academia DacoRomână – A.D.R.- este instituție autonomă în cadrul Fundaţiei Academia DacoRomână ”T.D.C.” din 9.05.2008. Oficiul poștal 58, căsuța poștală 14, certificat de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial nr.35/PJ/2002, www.academiadacoromana, geostroe@gmail.com, 0722 972 522

„Întru eternizarea valorilor temporale dacoromâneşti pe Terra noastră comună, într-o lume comterristă, a fiecăruia şi a tuturora!”

Bucureşti, nr.4 din 4. 04. 2016 (4. 04. 12 016 după Zamolse (d.Zm.) din Calendarul DacoRomânilor)

COMUNICATUL nr. 4 din 4. 04. 2016
al Gărzii DacoRomâne (G.D.R.) și a Cabinetului DacoRomânesc (C.D.R.), al Fundației Academia DacoRomână ”Tempus DacoRomânia ComTerra” (F.A.D.R.T.D.C.) și al Societății ”Carpații”
din cadrul Blocului Unitatea Națiunii (B.U.N.)

Conducerile reunite ale Gărzii DacoRomâne (G.D.R. constituită din Senatul A.D.R.) precum și cea a Cabinetului DacoRomânesc (C.D.R.) al Fundației Academia DacoRomână ”Tempus DacoRomânia ComTerra” și Societatea ”Carpații” din cadrul Blocului Unitatea Națiunii (B.U.N.), analizînd starea națiunii la echinocțiul de primăvara al anului 2016, în vremea dictaturii ”tehnocrate” a coruptului Klaus Iohannis, instaurate prin fraudă și a regimului ”guvernului său” înscăunat prin manipularea tineretului ca urmare a unui atentat terorist, sunt împuternicite să declare următoarele:
– constatînd că al doilea război mondial nu s-a încheiat pentru România trădată, întrucît marile puteri mențin consecințele Pactului criminal Ribbentrop-Molotov, iar al treilea război mondial a început în Siria;
– ținînd cont că, după complotul politico-militar, terorist, internațional, sîngeros, reușit al marilor puteri contra României în decembrie 1989, denumit ”revoluție”, țara e ocupată de U.E. și de N.A.T.O. a devenit colonie, țintă și teatru de război, iar românii sunt carne de tun – pentru interese străine;
– constatînd că unele puteri vor să nu mai avem patrie, nici stat național și că șansa Renașterii dacoromânești este numai rezistența prin cultură, prin cultivarea limbii și a creativității, și că pentru refacerea Daciei lui Burebista, vom consolida rezistența culturală pentru a supraviețui prigoanei și de acum încolo;
– respingînd politicile euro-atlantice ale N.A.T.O.-U.E., ale întregului Apus care a apus de multă vreme;
– ținînd cont de pregătirile de război ale marilor imperii care vor confruntare militară,
– apreciind că vremurile s-au schimbat și că trebuie să căutăm alți aliați cum ar fi chinezii, BRICS, care ne respectă valorile, pentru a fi de partea învingătorilor în viitorul conflict mondial iminent,
– reamintind că:
A.- Acum trei sferturi de veac, la 1 aprilie 1941 un grup de peste 3.000 de români din mai multe sate de pe valea Siretului (Pătrăuții-de-Sus, Pătrăuții-de-Jos, Cupca, Corcești, Suceveni), purtînd în față icoane, prapuri și cruci din cetină, a format o coloană pașnică, și s-a îndreptat spre noua graniță sovieto-română, la Fîntîna Albă. În poiana Varnița, la circa 3 km de granița română, grănicerii sovietici i-au somat să se oprească. Sovieticii au deschis focul în plin cu mitraliere, secerîndu-i. Supraviețuitorii au fost urmăriți de cavaleriști și spintecați cu sabia, trași cu caii și îngropați de-a valma cei uciși cu cei răniți, după care oamenii Moscovei au turnat var peste gropile comune în care unii dintre cei îngropații erau încă vii. După masacru a fost declanșată o operațiune vastă de represalii. Astfel, în noaptea zilei de 12 spre 13 iunie 1941, peste 13.000 de români au fost ridicați din casele lor și deportați în Siberia și Kazahstan. De aceea, la 1 aprilie este comemorată Ziua Națională în memoria românilor – victime ale masacrelor de la Fântâna Albă și alte zone, ale deportărilor și ale Foametei organizate de regimul totalitar sovietic în nordul Bucovinei și întreaga Basarabie.

B. Se împlinesc 72 de ani de la bombardamentele criminale ale aviației americano-engleze, iar, de regulă. criminalii se întorc la locul crimei. La 4 aprilie 1944, cu cîteva luni înainte de terminarea războiului și în zilele următoare, Bucureștii, în special obictivele civile și oameni de rînd în zona Gării de Nord și cea centrală, au fost bombardați masiv. Bilanțul arată că de-a lungul a 17 bombardamente aeriene, executate de americani și englezi au acționat 3 640 de avioane de bombardament, de diferite tipuri, însoțite de peste 1 830 avioane de vînătoare pe timp de zi. Au fost uciși peste 5 540 de locuitori români, 3 370 răniți, iar peste 47 970 au rămas fără adăpost. Au fost distruse parțial peste 3 470 de case, și cam tot atîtea incendiate. Morții au fost îngropați la o margine a cimitirului Calvin, ulterior desființat. De civilii nevinovați uciși de anglo-americani nu mai vorbește nimeni, nici nu mai se știe pe unde le zac osemintele. Cu toate acestea, românii au ridicat două monumente închinate aviatorilor criminali care au fost doborîți de aviația româno-germană, lîngă victimile lor. Am văzut personal pe aviatorii supraviețuitori pe peronul gării din Sinaia, antrenîndu-se militărește pentru ceremonia la care erau invitați de oficialii români, acum aliați. Din cîte știu din presă, nu au fost obligați, ca aliați, să depună o floare la mormîntul nefericiților secerați de bombardamentele lor.
Nici un guvern român de atunci și pînă azi nu a făcut nimic întru memoria românilor morți din aprilie, dar ascultă slugarnic de marele aliat care, prin ambasadori sau locțiitorii lor, își aroga drepturi de guvernatori de colonie, bombardînd politico-economic mai devastator ca în aprilie în Romania de azi. Rezultatul este că România de azi a devenit din cea mai pro-americană de după complotul lor ruso-americano-euroatlantic din decembrie 89, cea mai anti-americană din estul Europei tocmai prin comportamentul de stăpîni de sclavi. Probabil că asta dorește administrația americană: să ne piardă, să ne aliem cu polonii și cu ungurii ca să ne eliberăm de sub sclavia euroatlanticilor și să acceptăm prietenia eternă chineză. Morții noștri au rămas în istorie doar o ”pagubă colaterală”. Tot ei, americanii, au cerut Dobrogea lui Antonescu, iar conducătorul țării, spre cinstea lui, i-a refuzat. Oare acum că au tot ce au cerut, inclusiv toată România în genunchi, de ce monumentele dedicate aviatorilor americani în Cișmigiu, sunt bine păzite, iar morții noștri nu au nici măcar un loc de veci? De ce nu le păzesc românii pe cele ale rușilor, turcilor etc., foști ocupanți, iar guvernele slugi ale SUA-UE duc grija unor nefericiți aviatori? Ei au ucis bieți civili, prin gări și tramvaie, pe trotuare și prin piețe, nu militari în război, au doborît case, nu uzine militare, nici cazărmi. Morții noștri nu contează, numai morții stăpînilor au valoare. Vai de capetele statului nostru, cînd peste 3 000 de oameni nevinovați zac sub glie fără mormînt, fără de cruce și flori, iar noi păzim monumente închiate unor piloți criminali, doar că sunt ai aliatului nostru strategic. Acești aliați au terminat și economia românească, și Armata română, și demnnitatea națională, au impus președinți și guverne în mod nedemocratic, se opun Reîntregirii, ca și fostul aliat german care s-a reîntregit…dar…, cu care, iar suntem aliați.
Bombardamentele și masacrul de la Fîntana Albă nu au avut nici o logică, doar scopul de a semăna teroare și a demonstra ura contra românilor.

C. Unii sărbătoresc azi intrarea în N.A.T.O. a României. Dacă ar fi fost cinstiți, natoiștii ar fi păstrat Armata României așa cum a fost, puternică și capabilă să își apere țara împotriva oricărui agresor. Așa ar fi contat în NATO ca un puternic aliat pilon. N-ar fi impus reducerea armatei la un număr de zece ori mai mic. Atunci cînd afirmă că 90% din rezervisti sunt comuniști ca să îi lase fără nici o pensie militară, după o viață de militar, mai este România membră aliată NATO? Vor să ne apere ei? Niciodată n-au murit americanii în locul românilor! Așa, suntem slugile lor, nu aliații lor. Așadar, ne tratează ca pe învinși, nu am intrat noi, ne-au ocupat și dezarmat ei. Comemorăm, într-adevăr, distrugerea Armatei României. NATO ne vinde vechituri puține, din secolul trecut, de care și rîd și copiii, mai scump decît dacă ar fi noi-nouțe. Ce-ar mai putea face azi România, dacă NATO, în înțelegere cu Rusia, ar decide să-i lase pe ruși să creeze pentru ei Moldova pînă la Carpați, iar Ungaria să ia împreună cu Austria Transilvania?
Ei, oricînd ne pot vinde la ruși scriind pe un șervețel, doar se înțeleg bine după războaie la împărțirea lumii între ei.
D. Ziua Jandarmeriei. Ea devine și rămâne adevărata armată de interior, cealaltă armată este expediționară, mercenară în NATO, luptă pentru bani, în interesul altora, nu al României. Un singur avantaj: învață să lupte în războiul contemporan. Însă jandarmeria e consolidată în secret pentru a reprima revolta națională iminentă contra ocupației străine. Va fi jandarmerie națională dacă va întoarce armele contra ocupanților și nu va schilodi pe protestatarii, dacii liberi, care vor să redevină stăpîni la ei acasă.
Altfel, va fi desființată fără milă și întemeiată, în locul ei, o Gardă Națională care să asigure libertatea în interior, nu liniștea capitalului străin și a aliaților în colonia de azi care este România.

Față de cele de mai sus, conducerile reunite recomandă următoarele concluzii, acțiuni și idei, va acționa împreună cu alte organizații cultural-științifice, politice, profesionale, artistice, de creație, tehnice, educative astfel:

Totul se plătește pe lumea asta. Morții nevinovați strigă din pămînt cu ochii plînși că vor dreptate.
1). Pentru ca România să fie liberă, reîntregită, fără dictatori în țară sau ambasadori-guvernatori, trebuie să luptăm din greu, continuu și pînă la sacrificiu suprem. Românii nu mai vor nici regimul tehnocrat dictatorial Klaus–Csalas al capitalului străin, nici amestecul străin în deciziile politico-juridice ale țării din partea ambasadorilor SUA-NATO-UE, a consilierilor străini care controlează instituțiile de stat, ori agenți acoperiți sau descoperiți ai unor servicii secrete străine infiltrați de sus pînă jos.
2). Națiunea noastră cunoaște sacrificiile pe care ni le impun așa zișii iluminati – iudeokazaro-masoneria euro-atlantică. Națiunea suferă, este pregătită să suporte prigoana, victoria va fi a noastră, în final.
3). Procesul ireversibil al Reîntregirii este spre finalizare. Toți care se vor opune voinței naționale vor fi aruncați la groapa de gunoi a istoriei. Foaia de parcurs a Sfatului Țării 2 este pe rol și poate fi îmbunătățită.
4). De la o dictatură coruptă, instaurată prin complot, crimă și fraudă, ne așteptăm la decizii contra națiunii, la tot ce poate fi mai rău. Tehnocrația ucide democrația și salvează dictatura capitalului străin.
5). Grupul de inițiativă și coordonare al pensionarilor militari uniți într-o singură formă asociativă, face apel la toate organizațiile, sindicatele, federațiile, asociațiile, forumurile, structurile pensionarilor militari să formeze un guvern din umbra.
6). Armata trebuie să înființeze un nou serviciu secret de vînători (contrainformații militare) contra trădătorilor României, pe structura fostei Direcții a IV-a, care să depună jurămînt militar și să se pună în slujba celor care au depus un jurămînt militar. Polonia și alte state s-au trezit! Trebuie publicate toate dosarele de trădători de patrie din secolele XX și XXI ca să știe națiunea pe cine se bazează cînd își alege conducătorii. Armata și Securitatea au fost instituții naționale, nu au fost instituții criminale, așa cum le acuză așa zisii aliați.
7). – Chemăm adevărata presă liberă și demnă, editurile românești, mass-media ca tribună a adevărului, democrației și dreptății, să se pună la dispoziția cetățeanului simplu, cinstit și iubitor de patrie în limba maternă; azi, presa este alogenă și comunică doar parțial adevăruri, în rest, minciuni.
8). În condițiile în care războiul bate la ușă, somăm pe comandanții Armatei și pe șefii serviciilor secrete, generalii avansați de Băsescu, pe cei care cunosc mai bine situația catastrofală a României în privința apărării țării să-și respecte jurământul militar, să nu mai răspundă la nici o comandă externă, pentru că vor plăti cu viața, acum sau mai tîrziu. Credem în patriotismul și profesionalismul căpitanilor, maiorilor și altor grade mai mici din ministerele de forță și din serviciile secrete românești – ele sunt nădejdea libertății noastre. Generalii sunt grade politice – oamenii președinților.
Vom fi iarăși o națiune liberă și suverană și mai mult decît atît!
9). Dacii liberi se vor manifesta în interiorul ong-urilor, asociații, fundațiilor, academiilor, universităților, asociațiilor independente din țară și ale comunităților dacoromânești din întreaga lume în care drepturile și libertățile românilor trebuie afirmate. În principal, vor acționa în cadrul Academiei DacoRomână (ca o confrerie zamolsiană de cunoaștere și acțiune) și în Garda DacoRomână – ca tribunal moral – constituită în Senatul A.D.R., iar Cabinetul DacoRomânesc – ”guvernul din umbră – statutar, ca un nucleu de acțiune al B.U.N.). Societatea ”Carpații” va continua idealul fondator: Reîntregirii Daciei.
10). – Se împlinesc pe 18 aprilie, 170 de ani de la nașterea lui Nicolae Densușianu – președintele de onoare în eternitate al Academiei DacoRomâne. În spiritul Daciei preistorice – Biblia dacilor, testamentul zamolsian al dacoromânilor, opera nemuritoare a marelui Nicolae Densușianu, vom construi un stat dacoromânesc cu o puternică componentă zamolsian-creștin-ortodoxă. Întrucît vectorul ofensiv militar extern este în esență anticreștin, iar Zamolse este primul nostru Iisus, iar Iisus este al doilea Zamolse, viitoarele războaie vor avea un caracter profund religios.
Noi suntem pro-dacoromâni și punctum!
11). România este împotriva oricărui război, are nevoie de pace, de stabilitate, de dezvoltare și cooperare reciproc avantajoasă. Ca stat de necesitate europeană, stat-pivot, ca pilon de securitate între Răsărit și Apus, între Nord și Sud, România trebuie să-și valorifice inteligent resursele și valențele geopolitice ca vatră a națiunii-matcă europeană, zămislitoare a unor culturi și civilizații nemuritoare și în viitor. Trebuie să gîndim ca stăpînii, ca învingătorii! Vae victis!
În acest sens, dacă azi, actualii deținători ai deciziei politico-militare desfășoară planul A alături de SUA și, poate, au și un plan B de rezervă. Noi, dacii liberi, vom afirma deschis, independent, cu orice risc, planul C, care înseamnă ieșirea din capcanele U.E.-N.A.T.O. și orientarea spre BRICS, în special către China – singura superputere în devenire care este prietena sinceră a României. Conform planului A, o parte va fi cu N.AT.O. – U.E. conduse de S.U.A. (cel mai puternic lider politico-militar actual încă, dar care și-a pierdut dreptul moral de lider mondial întrucît în mod cinic promovează haosul machiavelic), iar o altă parte cu planul C, cu BRICS, conduse de China. Iar dacă S.U.A. se vor alia cu China – cu atît mai bine țării. Federația Rusă se va fărîmița, iar Rusia va fi teritorial cît o Germanie, echilibrîndu-se reciproc.
Aliații ne-au trădat și ne vor mai trăda. Am răzbit tot singuri la războaie grele.
12). Națiunile nu și-au epuizat rolul lor în istorie, toate imperiile multinaționale se vor dezmembra. DacoRomânia va exista pe fundamentul dreptului zamolsian al națiunilor libere și suverane, nu pe dreptul imperial al Romei – un drept al forței, fundament pe care s-a constituit U.E. ca imperiu german anacronic, antinațional, neobolșevic, impusă prin viclenie ca proiect evreiesc, cu sprijin nazist. Astfel, s-a transformat din Europa națiunilor libere, în Europa suprastatală, contra națiunilor libere. O Europă a Națiunilor Unite și Suverane – leagănul culturii universale, ca actor global va avea viitor numai dacă va fi reformată din temelii.
Centrul lumii este acum în Asia. Europa și China par acum modelele lumii viitoare. România este europeană, nu asiatică, nici americană, iar China este singura superputere prietenă sinceră a României.
Suntem ceea ce am fost și vom fi ceea ce suntem. România nu este stat de drept, ci un stat băsificat, o dictatură în mănușă ”tehnocrată” – în fond, trepăduși bruxellezi la ordinul Berlinului, adică ale Moscovei.
Intrarea în N.A.T.O. a însemnat distrugerea masivă a Armatei și eliminarea multor șanse de a ne mai apăra singuri țara la nevoie. Fără decizie militară suverană nu există suveranitate națională.
Intrarea în U.E. a însemnat statutul de colonie al României. Europa nu ne ajută să o prindem din urmă, nu ne-a adus bunăstarea ca în vest, ci ne-a mărit sărăcia și polarizarea: bogații mai bogați – săraci mai săraci. Statul român este un stat capturat, aproape eșuat. Acum se distruge capitalul autohton sub masca luptei anticorupție. României, care nu mai avea datorii în 1989, i s-a distrus economia națională de peste 2 000 miliarde de euro și a primit din conturile U.E. vreo 7 miliarde, unele scurse prin buzunarele unor mafioți. Am mai și rămas datori aproape 100 miliarde de euro!
F.M.I., Banca Mondială, de fapt, îndatorează statele ca metoda modernă de neocolonizare/însclavizare.
13). România poate renaște destul de rapid dacă e condusă din România, de către români, iar soluțiile pentru problemele noastre vin din conlucrarea românilor de bună credință, patrioți, cinstiți și inteligenți.
Obiectivul nr.1 este eliminarea criminalilor de la conducerea României! Imaginaţi-vă care ar fi efectul protestelor a milioane de oameni pe străzi, ca dacii liberi, în toată țara!… Evenimentele se succed cu o rapiditate mai mare decît puterea de înțelegere a noastră. Haosul planificat de S.U.A., N.A.T.O. și de U.E. în lume este vizibil cu ochiul liber.
Față de cele de mai sus, Parlamentul și națiunea română trebuie să decidă libere și suverane.
14). Cînd își vor cere scuze guvernele S.U.A., Marii Britanii, Rusiei (ca stat succesor al U.R.S.S.) în numele statelor lor, pentru odioasele crimelor imprescriptibile contra umanității săvîrsite, pentru genocid contra românilor? Au fost măcelariți, ziua în amiaza mare, oameni lipsiți de apărare, neînarmați, au ars în flăcări, copii, bătrîni, femei, mulți îngropați de vii în pămînt, clădiri și importante bunuri materiale au fost distruse de o hoardă de criminali care au săvîrșit crime imprescriptibile, genocid contra românilor, în masă.
Cerem președinților, primilor miniștri de mai sus să-și prezinte scuze națiunii române îndoliate, descendenților celor aflați încă în viață pământ. Sunt crime imprescriptibile, genocid, ca și cele de la Hiroshima și Nagasaki, de la Dresda și din alte localități ale lumii, precum Lidice și Oradour etc.
Oare cum ar arăta dacă ar exista monumentul aviatorilor inamici în acele localități?
Un aliat, orice stat civilizat, european sau nu, trebuie să respecte memoria civililor nevinovați uciși.
16) A venit vremea ca unii aliați sau vecini să se aștepte la cîteva surprize din partea românilor. Ne tot acuză că noi, românii, am trădat. Numai că, nu noi am trădat lumea liberă, ci lumea liberă ne-a trădat pe noi, iar acum iudeokazaro-masoneria euroatlantică ne dorește desființați ca țară și ca națiune. DacoRomânia este nemuritoare, va dăinui în timp, imperiile se destramă. Vom trăi și vom vedea. Falșii aliați, ori bunii vecini, vor avea timp să cugete după aceea…
16). Întrucît în materie de securitate și apărare, cine caută protector, găsește stăpîn, doctrina națională a apărării întregului popor cu Oastea cea Mare – Rezerva oștirii, este singura rațională în această situație de rezistență armată. Vom scăpa curînd de sioniștii khazari, iar Imperiul S.U.A., care și-a pierdut dreptul moral de a-și impune ordinea internă drept ordine internațională, se va prăbuși.
Garda Națională va renaște din jurămîntul militar depus de fiecare cetățean român în cel mai scurt timp.
Apoi, ne vom implica pentru ca nici China să nu devină un nou stat hegemonic, ci o mare țară liberă și puternică care să rămîne prietena sinceră a DacoRomâniei.
17). În calitate de președinte fondator al Partidului României Europene (care va deveni Partidul Dacilor Liberi, după Congresul extraordinar din septembrie 2016), analizînd legislația electorală și practica DNA, ofensiva băsiștilor care vor să șteargă urmele jafului celor zece ani de guvernare și care controlează statul încă băsist în acest an electoral, luînd la cunoștință despre mascarada electorală, de modul în care se încalcă permanent Constituția României, am decis ca P.R.E. să nu participle la aceste alegeri locale, care sunt de fapt afaceri între partide. Recomand membrilor fondatori și simpatizanților, avînd în vedere infiltrarea ilegală a unei impostoare băsiste autonumită președinte executiv care mai execută ordinele băsiste, să candideze ca independenți sau pe listele altor partide neparlamentare. Cele 2-3 partide mari, compromise și controlate de băsiști vor să se eternizeze ca lideri la putere prin rotație, cu sprijin străin, prin fraude sofisticate. Aceste alegeri sunt organizate tot de băsiști într-un stat băsist pentru a fi cîstigate tot de băsiști.
Debăsificarea trebuie dusă pînă la capăt, altfel băsiștii se întorc la locul crimelor prin fraudarea voturilor tot de către băsiștii din structurile statului băsist. Deșteaptă-te, române!
Veniți cu noi în ziua de 9 MAI 2016, orele 19, în Piața Victoriei în capitală și în fața tuturor consiliilor locale din România și din piețele localităților în care trăiesc români în lume, pentru a cere respectarea voinței naționale de ZIUA SUVERANITĂȚII NAȚIONALE!
Deviza noastră: DacoRomânia va renaște prin adevăr, dreptate, muncă și credință!

dr. Geo Stroe, președinte fondator,
împreună cu Garda DacoRomână, membrii B.U.N., ai Academiei DacoRomâne și ai Societății ”Carpații”,
cu colaboratorii și simpatizanții din întreaga lume
————————————————————————————————————-
FUNDAȚIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ „TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA” (F.A.D.R.T.D.C.)
este rezultatul unificării prin absorbţie a FUNDAŢIEI TEMPUS, fondată de preşedintele fondator Geo Stroe (constituită la 23.11.1991 în Traian-Ialomița; dosar 751/PJ/1991 la Judecătoria sect.1), cu ACADEMIA DACOROMÂNĂ – A.D.R. (continuatoare şi legatară unică a Institutului Naţional pentru Românitate şi Românistică – INPROROM, fondat la 1.12.1991, a ”Societății culturale Renașterea Daciei”, a Cercului de studii ”DECENEU” din anii `70, a Societății ”Carpații” înfințată la 24 ianuarie 1882 în București, reactivată la 24.01.2014 la statuia lui Mihai Viteazul din București, dosar nr. 34/PJ înregistrat la 24.01.1992 la Judecătoria Sect.1, prin sentinţa civilă nr. 49 din 31.01.1992, reorganizată, ulterior, reorganizată în Academia DacoRomână la 9.05.1995; apoi, cu alte modificări în dosarul nr. 51/P.J./2003), pentru înfăptuirea Programului PROTEMDACOM-10 050 (2 050). Ca fundaţie, este independentă de stat sau de partide politice, non-profit, are personalitate juridică de drept privat, de cercetare în domeniile ştiinţei, culturii, artei şi tehnicii, independentă în acţiunile ei. Ea se constituie ca o societate a oamenilor liberi, care au conştiinţă de dacoromâni şi deviza: „A fi pentru a şti, a şti pentru a avea, a avea pentru a putea, a putea pentru a face, a face pentru a fi oameni fericiţi!” A.D.R. este autonomă în cadrul F.A.D.R.T.D.C. cu deviza: “Întru eternizarea valorilor temporale dacoromâneşti pe Terra noastră comună, într-o lume comterristă, a fiecăruia şi a tuturora!” Scopul A.D.R. este cunoaşterea, cercetarea, crearea, stimularea, promovarea, apărarea şi eternizarea valorilor dacoromâneşti din întreaga lume, pe Terra noastră comună. Obiectivul strategic al A.D.R. este pregătirea spirituală a renaşterii pentru reîntregirea naţiunii dacoromâne din întreaga lume, în contextul valorilor umane europene și universale. Are cont CEC Bank S.A., Ag. Drumul Taberei nr.4, Buc., sect. 6, Cod IBAN Cod IBAN R096CECEB60430RON4156049, Cod fiscal nr. 4929150. www.tempusdacoromania.ro, www.academiadacoromana.ro, geostroe@gmail.com, 0722 972 522
N.B. Autorul respectă Normele limbii dacoromâne adoptate de Senatul A.D.R.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consiliul Unirii © 2015 Frontier Theme